• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Belirtisimi

Sldangl

Üye
Kayıtlı Üye
Kızlae buraya gebe kalmak istiyorum diye çok başlık açmıştım prolaktin yüksekti aslan pençesi ile düşürdüm. Bu ay doktor kontrolü ile yumurta takibi yaptıj evde yapılan ovülasyon testleriyle başarılı olamadık çünkü. Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım gögüslerimdede fazlaca bir şişlik var adetten öncede şişip ağrırdı ama sanki bu sefer daha fazla agrı var yanlara doğruda. Adet belirtiside sadece gögüslerim var karın agrısı falan yok. Ne dersiniz kızlar sizce bunlar gebelik belirtisimi. Test yapmak için bekliyiymmi sonra hüsrana ugramıyım

Biraz daha bekle o zaman canım sen
Bende 4-5 gündür göğüs hassasiyetim var feci şekilde hemde üstüne bile yatamıyorum
Yumurtlamayı 15 Şubat gördüm bende

Kızlar benımde yumurtlamam ya 17 si ya da 18 idi. Yaklasık 1 haftadır kasık ve bel agrım vardı bugun bıraz gectı ama gogus uclarım şiş ve hassaslastı sizce benımde ıhtımalım var mı🙄

Kızlar benımde yumurtlamam ya 17 si ya da 18 idi. Yaklasık 1 haftadır kasık ve bel agrım vardı bugun bıraz gectı ama gogus uclarım şiş ve hassaslastı sizce benımde ıhtımalım var mı🙄
Valla var tabi ama herşey belirti olarak gözüküyor ve adet belirtisiyle aynı hepsi o yüzden sonradan hüsran oluyor

Dr dün sordum daha cok erken dedı bellı olmaz dedı ama ne bılıyım bende hep bı umut hep bı husran..

Adetin 1 gün geçtiğinde mantık olarak 2 haftalık gebelik olsada tıbben 4 hafta sayılıyor.
Eğer geç döllenme olmadıysa testte çıkar. Testte çıkmasa bile kan testinde kesin çıkar.

Adetin 1 gün geçtiğinde mantık olarak 2 haftalık gebelik olsada tıbben 4 hafta sayılıyor.
Eğer geç döllenme olmadıysa testte çıkar. Testte çıkmasa bile kan testinde kesin çıkar.
Evet duymuştum bunu hatta insanlar 51 haftalığız falan diyince nasıl ya doğması lazım artık diyordum sonradan öğrendim ahahah hüsrana ugramamak için bekliyorum işte bende

Evet duymuştum bunu hatta insanlar 51 haftalığız falan diyince nasıl ya doğması lazım artık diyordum sonradan öğrendim ahahah hüsrana ugramamak için bekliyorum işte bende

En güzeli 4 5 gün beklemek.

bence bir test yapın yaaa .ben bile merak ettim hepinizinkiniii.bende pazar günü adet olucam ama olmam inşallah.2 ay önce kurtaj olmuştum.

Back
X