Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtisimi adet belirtisimi? Yaşayan varsa paylasabilirsiniz..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

irem irem kck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
91
39
3
30
Merhabalar çocuk istiyoruz ve korunmasız ilişki yaşıyoruz. Geçen ay soğan kürü uyguladım 15gün ve adet oldum. Bu ay şuan adetime1hafta var 2gün kahverengi lekelenme yaşadım az damla damlaydı ve bugün idrarımı yaparken kanamada gördüm. Normalde 20sinde 21inde adet olmam gerekiyor suan ayın 14ü sizce bu neyin belirtisi? Yaşayan varmi?

Devam etmezse yerleşme kanaması olduğunu düşünebiliriz, ama önümüzdeki günlerde sökülür de kanamaya çevirirse zaten adettir. Regl 1 hafta önce ya da sonra olabilir, normaldir. Ama inşallah bebektir diyorum Bir erken test yapsan çıkar belki

normalde benim hep 28günde oluyor hiç şaşmaz 1hafta erken olmadm ama inşallah

Soğan kürü adet düzenini bozmuş olabilir. Bende kullanmıştım ve beni çok rahatsız etmişti. Herkese yaramıyo malesef

Şaka gibi sana mesaj yazdıktan sonra pembe bir kan gördüm çamaşırımda. Bat günü seninle aynı, daha 5-6 gün var, hayır olsun inşallah. Miyomum var ve 40 yaşındayım. İnşallah yerleşme kanamasıdır ikimizinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…