Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şekilde sanki gece yatarken karnimda bişeyler seyiriyor ama ihtimal vermiyorum sabah istifar ettim daha 5 gün var psikolojik mi anlamadım siz test yapabilir siniz ben korkuyorum açıkçası Allah'ım olmayanlara versin bir tane kızım var daha küçükBenimde adetime daha 1 gun kaldi. Normalde oncesinden hep hahverengi lekenme olur ama bsy yok beyaz akinti var iki uc gundur. Arada kramplar giriyor geliyor ve goguslerim son iki gundur cok hassas. Ramazandan dolayi gecikme yasiycam gibi duruyor..
Aslinda duzenli bir sekilde degerlendirdik ama nedense olumsuz dusunuyorm. Adet olacakmisim gibi hissediyorm oyuzden test yapasim yok, bi kac gun gecikirse ozmn yaparim diye dusundm....Aynı şekilde sanki gece yatarken karnimda bişeyler seyiriyor ama ihtimal vermiyorum sabah istifar ettim daha 5 gün var psikolojik mi anlamadım siz test yapabilir siniz ben korkuyorum açıkçası Allah'ım olmayanlara versin bir tane kızım var daha küçük
Korunmuyormusunuz?Aynı şekilde sanki gece yatarken karnimda bişeyler seyiriyor ama ihtimal vermiyorum sabah istifar ettim daha 5 gün var psikolojik mi anlamadım siz test yapabilir siniz ben korkuyorum açıkçası Allah'ım olmayanlara versin bir tane kızım var daha küçük
Korunuyorum hap kullaniyorum yasmin ama bu sefer çok farklı şeyler yaşıyorumKorunmuyormusunuz?
Hmmm bazen donemsel degisiklikler olabiliyorKorunuyorum hap kullaniyorum yasmin ama bu sefer çok farklı şeyler yaşıyorum
İnşallah vardır canım kucağını doldursun RabbimAslinda duzenli bir sekilde degerlendirdik ama nedense olumsuz dusunuyorm. Adet olacakmisim gibi hissediyorm oyuzden test yapasim yok, bi kac gun gecikirse ozmn yaparim diye dusundm....![]()
Bakalmm sonuc ne olcakİnşallah vardır canım kucağını doldursun Rabbim
İnşallah öyledirHmmm bazen donemsel degisiklikler olabiliyor
Hayirlisi olsunİnşallah öyledir
AminnBakalmm sonuc ne olcak
Öncelikle bulantı bu dönemde belirti değil.O sonraki dönemlerde oluyor.İkinci olarak hap kullanıyorsan sağlıksız bir gebelik oluşmuş olma ihtimali yüksek.İnşallah istediğin gibi olur her şey,sevgilerKızlar adetime daha 5 gün sanki içimde bişey var birde migdem bulanıyor test yapmaya korkuyorum küçük kızım var böyle olup gebelik olan var mı çok kötüyüm bide doğum kontrol hapı kullanıyorum napcam bilemiyorum
Hayalet çizgisi var varla yok arasi gibi bişey odaÖncelikle bulantı bu dönemde belirti değil.O sonraki dönemlerde oluyor.İkinci olarak hap kullanıyorsan sağlıksız bir gebelik oluşmuş olma ihtimali yüksek.İnşallah istediğin gibi olur her şey,sevgiler
Hayalet çizgisi var varla yok arasi gubiÖncelikle bulantı bu dönemde belirti değil.O sonraki dönemlerde oluyor.İkinci olarak hap kullanıyorsan sağlıksız bir gebelik oluşmuş olma ihtimali yüksek.İnşallah istediğin gibi olur her şey,sevgiler
Detayli bakarsaniz çok az bişeyÖncelikle bulantı bu dönemde belirti değil.O sonraki dönemlerde oluyor.İkinci olarak hap kullanıyorsan sağlıksız bir gebelik oluşmuş olma ihtimali yüksek.İnşallah istediğin gibi olur her şey,sevgiler