Gebelik belirtisi

abababba

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
134
29
25
Lütfen bana yardımcı olur musunuz benim reglime iki gün var yumurtlaam 18 kasımdı hiçbir regl belirtim yok ayın başında kasıklarım vs çok ağırıyordu az önce hasta oldum sanıp lavaboya gittiö hafif çok az pembe ile karışık bir iki damla kahverengi akıntı gördüm genelik belirtisi olabilir mi daha önce regl sonrası görürdüm ama regl öncesi hiç görmemiştim

Gerek kalmayacak büyükmihtimalle regl olacağım kasıklarımda öyle bir his var😭çok isterdim bir bebişin olmasını kısmet değilmiş
bebiste bazen adet agrisi yapabilir yani belirtiler benzerdir olmadiginiz surece umit var insallah olur. Bu ay olmazsa da onumuz ay pozitif görürsünüz insallah🌸🩷🤲🏻

bebiste bazen adet agrisi yapabilir yani belirtiler benzerdir olmadiginiz surece umit var insallah olur. Bu ay olmazsa da onumuz ay pozitif görürsünüz insallah🌸🩷🤲🏻
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz ancak benden bu ay umudu kestim ağtıdan çok o ilk akkntı olur ya rgl geldi gelivek akıntısı omu hissediyorum

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz ancak benden bu ay umudu kestim ağtıdan çok o ilk akkntı olur ya rgl geldi gelivek akıntısı omu hissediyorum
Hayirlisi olsun o zaman ben o duygulari cok iyi biliyorum bende 6-7 aydir ugrasiyorum bu ay nolcak bakalım

X