Lütfen bana yardımcı olur musunuz benim reglime iki gün var yumurtlaam 18 kasımdı hiçbir regl belirtim yok ayın başında kasıklarım vs çok ağırıyordu az önce hasta oldum sanıp lavaboya gittiö hafif çok az pembe ile karışık bir iki damla kahverengi akıntı gördüm genelik belirtisi olabilir mi daha önce regl sonrası görürdüm ama regl öncesi hiç görmemiştim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik belirtisi
- Konu Sahibi abababba
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kaset test yaptım negatifEvinizde test varsa yapin cikacaktir muhtemelen
Kaset test bu kadar erken algilamaz bence erken gebelik testi alip deneyinKaset test yaptım negatif
Gerek kalmayacak büyükmihtimalle regl olacağım kasıklarımda öyle bir his varçok isterdim bir bebişin olmasını kısmet değilmişKaset test bu kadar erken algilamaz bence erken gebelik testi alip deneyin
bebiste bazen adet agrisi yapabilir yani belirtiler benzerdir olmadiginiz surece umit var insallah olur. Bu ay olmazsa da onumuz ay pozitif görürsünüz insallahGerek kalmayacak büyükmihtimalle regl olacağım kasıklarımda öyle bir his varçok isterdim bir bebişin olmasını kısmet değilmiş
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz ancak benden bu ay umudu kestim ağtıdan çok o ilk akkntı olur ya rgl geldi gelivek akıntısı omu hissediyorumbebiste bazen adet agrisi yapabilir yani belirtiler benzerdir olmadiginiz surece umit var insallah olur. Bu ay olmazsa da onumuz ay pozitif görürsünüz insallah
Hayirlisi olsun o zaman ben o duygulari cok iyi biliyorum bende 6-7 aydir ugrasiyorum bu ay nolcak bakalımTeşekkür ederim güzel dilekleriniz ancak benden bu ay umudu kestim ağtıdan çok o ilk akkntı olur ya rgl geldi gelivek akıntısı omu hissediyorum
Size bu ay kısmet olur inşallahHayirlisi olsun o zaman ben o duygulari cok iyi biliyorum bende 6-7 aydir ugrasiyorum bu ay nolcak bakalım
Ben elimden geleni yapiyorum hicbi sorunumuzda yok ancak negatif olacagina eminim o yuzden hic umit baglamiyorum acikcasi hayirlisi insallahSize bu ay kısmet olur inşallah
AminnBen elimden geleni yapiyorum hicbi sorunumuzda yok ancak negatif olacagina eminim o yuzden hic umit baglamiyorum acikcasi hayirlisi insallah
Buyuk ihtimal strestendir. Biz istedigimiz icin belirtiler ariyoruz beyinde bizi kirmayip uretiyo sagolsun yoksa net regl tarihi gecikmeden kimse belirti yasamiyo kolay kolay vücudu herseye kolay tepki verenler anlayabiliyo.(bence) mesela ben bu ay agrim sizim olursa asla test yapmicam regl olmayi beklicem.Benim böyle başım bulanmaya başlıyor stresten mi acaba
Ay valla neden bilmiyprum başım çatlıyor akıntım da beyaz şefafa döndüBuyuk ihtimal strestendir. Biz istedigimiz icin belirtiler ariyoruz beyinde bizi kirmayip uretiyo sagolsun yoksa net regl tarihi gecikmeden kimse belirti yasamiyo kolay kolay vücudu herseye kolay tepki verenler anlayabiliyo.(bence) mesela ben bu ay agrim sizim olursa asla test yapmicam regl olmayi beklicem.
Eger cok suphelenirseniz early prodictor hizli gebelik test alip yapin. 6 gün önceye kadar tespit ediyo ve guvenilir.Ay valla neden bilmiyprum başım çatlıyor akıntım da beyaz şefafa döndü
Reglime 2 gün kaldı zaten bugün yaptığım kaset test negatifti reglim geçene kadar yapmam psikoljim bozulduEger cok suphelenirseniz early prodictor hizli gebelik test alip yapin. 6 gün önceye kadar tespit ediyo ve guvenilir.
En guzeli iste gelirse gelir gelmezse bi test daha yaparsiniz insanin bi sure sonra psikolojisi bozuluyo gercektenReglime 2 gün kaldı zaten bugün yaptığım kaset test negatifti reglim geçene kadar yapmam psikoljim bozuldu
İmşallah sizinde içinde herşey güzel olur biri bana çörekıtı ve sanırım bal kürü önerdi deneyebilirsiniEn guzeli iste gelirse gelir gelmezse bi test daha yaparsiniz insanin bi sure sonra psikolojisi bozuluyo gercekten
Ben artik negatif gormekten o kadar yoruldum ki testte yapmicam saldim umitsizce deniyorum sadece. Bi de ben bobrek hastasiyim maalesef oyle seyler bana iyi gelmiyor ama cok tesekkur ederim guzel düşünceniz icinİmşallah sizinde içinde herşey güzel olur biri bana çörekıtı ve sanırım bal kürü önerdi deneyebilirsini
Geçmiş olsun ama inşallah size de nasip olur Rabbim kimsenin kucağını boş borakmasınBen artik negatif gormekten o kadar yoruldum ki testte yapmicam saldim umitsizce deniyorum sadece. Bi de ben bobrek hastasiyim maalesef oyle seyler bana iyi gelmiyor ama cok tesekkur ederim guzel düşünceniz icin