- 9 Aralık 2023
- 19
- 3
- 28
-
- Konu Sahibi bebiiiisss
Gecikme olmuş en azından aklinizdan scabami sorusu gider herşey nasip inşallah vardırArkadaşlar merhabaaa, 1 buçuk yıldır hiç korunmadık ama bebek elde edemedik 1 kez aşılama denedik tutmadı. Ara verdik psikolojik olarak yorulduk. Şimdide 5 gün adetim gecikti ama ne bir adet belirtisi nede hamilelik belirtisi yok. Test alıp yapmaya da korkuyorum o kadar çok negatifi gördüğüm için 2 gün önce bel ağrım çoktu sadece birde bugün hafif kasık ağrısı vardı böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı
Kız 5 gün gecikmiş insan test yapmaz mı nasıl dayanıyorsunbu durumu çok yaşadım sonu hep hüsran o yüzden yapasım gelmiyor
Bi kaç gün daha bekleyeceğim sanırımGecikme olmuş en azından aklinizdan scabami sorusu gider herşey nasip inşallah vardır
Beş gün çok yerinde bence test yap bize de haber verBu durumu çok yaşadım sonu hep hüsran o yüzden yapasım gelmiyor
Acaba hamile olanlar hissediyor muBeş gün çok yerinde bence test yap bize de haber ver
Acaba hamile olanlar hissediyor mu
Belim ağrımıştı 2 gün önce bugünde sabah hafif regli ağrısı gibi ağrım olmuştu ama sonra geçti gün. Sadece baş ağrım ve halsizliğim varHiç belirti yok mu? Mide bulantısı ağrı koku hassasiyeti
Halsizlikte olmuştu bende…Belim ağrımıştı 2 gün önce bugünde sabah hafif regli ağrısı gibi ağrım olmuştu ama sonra geçti gün. Sadece baş ağrım ve halsizliğim var
Halsizlikte olmuştu bende…
Karar senin beybi bekleyeceksen de lütfen ağır kaldırma uzan dinlen ne olur ne olmaz.
Neler hissettiniz yaşadınız ne zmaan hamilelik geçirdiniz anlatır mısınızHalsizlikte olmuştu bende…
Karar senin beybi bekleyeceksen de lütfen ağır kaldırma uzan dinlen ne olur ne olmaz.
2 ay oluyor benim doğum yapalıNeler hissettiniz yaşadınız ne zmaan hamilelik geçirdiniz anlatır mısınız
Allah bağışlasıın inşallah ne kadardır deniyordunuz bide benim çikolata kistlerim var2 ay oluyor benim doğum yapalı
Her ay belli bir zamanda adet olurdum asla şaşmazdı öncesinde biraz kasık ağrısı halsizlik ve koku hassasiyetim olmuştu adetime 3 gün vardı. Bekledim tabi ama dayanamadım da 3 gün geçince tam regl olacağım gün test yaptım ilk idrarla anında kırmızı çift çizgi çıkmıştı
Hayatım biz niyet ettik ara ara verdik sonra tekrar niyet ettik 3. Ayda tuttu…Allah bağışlasıın inşallah ne kadardır deniyordunuz bide benim çikolata kistlerim var
İnşallahHayatım biz niyet ettik ara ara verdik sonra tekrar niyet ettik 3. Ayda tuttu…
İnşallah seninki de tutmuştur