gebelik belirtisi

bebiiiisss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2023
19
3
28
Arkadaşlar merhabaaa, 1 buçuk yıldır hiç korunmadık ama bebek elde edemedik 1 kez aşılama denedik tutmadı. Ara verdik psikolojik olarak yorulduk. Şimdide 5 gün adetim gecikti ama ne bir adet belirtisi nede hamilelik belirtisi yok. Test alıp yapmaya da korkuyorum o kadar çok negatifi gördüğüm için 2 gün önce bel ağrım çoktu sadece birde bugün hafif kasık ağrısı vardı böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı

Gecikme olmuş en azından aklinizdan scabami sorusu gider herşey nasip inşallah vardır

Belim ağrımıştı 2 gün önce bugünde sabah hafif regli ağrısı gibi ağrım olmuştu ama sonra geçti gün. Sadece baş ağrım ve halsizliğim var
Halsizlikte olmuştu bende…
Karar senin beybi bekleyeceksen de lütfen ağır kaldırma uzan dinlen ne olur ne olmaz.

Neler hissettiniz yaşadınız ne zmaan hamilelik geçirdiniz anlatır mısınız
2 ay oluyor benim doğum yapalı
Her ay belli bir zamanda adet olurdum asla şaşmazdı öncesinde biraz kasık ağrısı halsizlik ve koku hassasiyetim olmuştu adetime 3 gün vardı. Bekledim tabi ama dayanamadım da 3 gün geçince tam regl olacağım gün test yaptım ilk idrarla anında kırmızı çift çizgi çıkmıştı

Allah bağışlasıın inşallah ne kadardır deniyordunuz bide benim çikolata kistlerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…