Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi darısı başıma Allah.im.Evet birebirdi benimki
evet çok benzer.Selam.kizlar hamile olanlara soruyorum adete yakın gebelik ağrısı adet ağrısı gibi mi 4 gün var adetime karnım.sanki adet olacakmışım gibi
Amin Allah senden razı olsun biliyor musun dua edip guxel dilekte bulunman bana yeter bazıları dalga geçiyor ya ne alaka var bilmem git test yap falan eee madem öyle neden açtık bu sayfayı birbirimize dua etmek pozitif enerji vermek değil mi amaç merak etme ben senden daha iyi biliyorum da işte insanız ya hani hassas hani güzel bir söz inan dua yeterevet çok benzer.
İnşallah istediğin şekli nasip olur.
Normal de bende erken gebelik testi yapsana rahat eder için derdim, demekki benden dua alman gerekiyormuş beybiAmin Allah senden razı olsun biliyor musun dua edip guxel dilekte bulunman bana yeter bazıları dalga geçiyor ya ne alaka var bilmem git test yap falan eee madem öyle neden açtık bu sayfayı birbirimize dua etmek pozitif enerji vermek değil mi amaç merak etme ben senden daha iyi biliyorum da işte insanız ya hani hassas hani güzel bir söz inan dua yeter
Amin amin amin Allah im.sen kabul.etNormal de bende erken gebelik testi yapsana rahat eder için derdim, demekki benden dua alman gerekiyormuş beybi
Hayırlı zamanda hayırlı şekilde nasip olsun inşallah
Amin amin amin Allah im.sen kabul.et
Güze haberlerini bekliyoruzAmin amin amin Allah im.sen kabul.et
Insallah adım harika dua etGüze haberlerini bekliyoruz
Ederim ismi güzelInsallah adım harika dua et
Allah razi olsun Allah kabul etsinEderim ismi güzel
Allah im sana şükürler olsun Allah im sen bana da dua et benim için dua eden kullarından razı ol senin adını anıp bana dua ettikleri için onun hatırına kabul.et bana sağlıklı bir evlat nasip et aminO bekleyiş o endişe acabalar.. Ben de her an olacakmışım gibi ped taşırdım yanımda, bir hafta önceden başlamıştı ağrısı ve geciksem de her an gelecekmiş gibi bi ağrı oldu bir hafta da gelmesini beklemiştim resmen ihtimal vermemiştim pek. İnşallah güzel haberler alırsınız :)
Naptin cnm test yaptinmi sonuçnedirAllah im sana şükürler olsun Allah im sen bana da dua et benim için dua eden kullarından razı ol senin adını anıp bana dua ettikleri için onun hatırına kabul.et bana sağlıklı bir evlat nasip et amin
Naptin cnm test
Canım negatif yine olmadı ama belirtilerle vardı halbukiNaptin cnm test yaptinmi sonuçnedir
İnsallah olur dua edecegimHAynur negatif
Canım negatif yine olmadı ama belirtilerle vardı halbuki
Allah razi olsun ama neden olmuyor acabaİnsallah olur dua edecegim
Yumurtlama günlerini takip et o günlerde yapmaya özen gösterAllah razi olsun ama neden olmuyor acaba
O günleri öncesi sonrasına hep dikkat ediyorum inanYumurtlama günlerini takip et o günlerde yapmaya özen göster