Sanırım bende ya psikoloğum bozuldu benimdeMerhaba yaklaşık 9 aydır bebek istiyoruz. Fakat bi türlü nasip olmadı. 9 ay içinde ilk defa bu ay düzenli ilişkimiz oldu. Reglin bitiminden 3 gün sonra 14. Güne kadar bir gün ara ile gün aşırı ilişki oldu. Bugün reglin 19. Günündeyim kasıklarımda Ağrı var. Yürürken bir iki kere batma oldu.yemek yaparken ara ara kaşık ağrım arttı. Sizce bu belirti olabilir mi. Böyle biriey yaşayan var mı? Yoksa çok istediğim için ben mi böyle hissediyorum
Yerlesme lekesi ola bilir. Hiç test yapmadinizmi. Geç döllenme ola bilirMerhaba lütfen yardımcı olur musunuz acaba adetim Eylül'ün 16 olmam gerkliydi fakat 5 veya 6 sında kahverengi lekelenme oldu 3 gün ara ara geldi ve hala adetim gelmedi benim gbi bu sorunu yaşayan oldumu
Yok yapmadım test dahaYerlesme lekesi ola bilir. Hiç test yapmadinizmi. Geç döllenme ola bilir
Sık sık idrara çıkıyorum afifte kasıklarda ağrı ve sivilce oldu yüzümdeYok yapmadım test daha
Bence kan verin direk 4 gün gecikme de var. Değer az olsa bile kanda çıkarYok yapmadım test daha
Benimde öyle olmuştu. Olabilir inşallah güzler haber alırsınızMerhaba yaklaşık 9 aydır bebek istiyoruz. Fakat bi türlü nasip olmadı. 9 ay içinde ilk defa bu ay düzenli ilişkimiz oldu. Reglin bitiminden 3 gün sonra 14. Güne kadar bir gün ara ile gün aşırı ilişki oldu. Bugün reglin 19. Günündeyim kasıklarımda Ağrı var. Yürürken bir iki kere batma oldu.yemek yaparken ara ara kaşık ağrım arttı. Sizce bu belirti olabilir mi. Böyle biriey yaşayan var mı? Yoksa çok istediğim için ben mi böyle hissediyorum
Sonucunuz pozitif mi çıkmıştı. Gece de belim ve ayaklarım ağrıdı çok. Umarım yaşadıklarım gebelik belirtisidirBenimde öyle olmuştu. Olabilir inşallah güzler haber alırsınız
Evet pozitiftiSonucunuz pozitif mi çıkmıştı. Gece de belim ve ayaklarım ağrıdı çok. Umarım yaşadıklarım gebelik belirtisidir
Bugün kaşık ağrım yok belimde hafif ağrı var ve rüyamda gebe olduğumu gördüm yani öğreniyordum. Umarım bilinç altım bana oyun oynamıyordur. Yoksa yine çok üzüleceğimbende de reglden 7 gün önce başlayan batmalarım vardıolabilir yani
inşallah üzülmezsinizBugün kaşık ağrım yok belimde hafif ağrı var ve rüyamda gebe olduğumu gördüm yani öğreniyordum. Umarım bilinç altım bana oyun oynamıyordur. Yoksa yine çok üzüleceğim
Merhaba sonucunun nedir acaba bende de yürürken oturup kalkarken agri oluyor merak ettimMerhaba yaklaşık 9 aydır bebek istiyoruz. Fakat bi türlü nasip olmadı. 9 ay içinde ilk defa bu ay düzenli ilişkimiz oldu. Reglin bitiminden 3 gün sonra 14. Güne kadar bir gün ara ile gün aşırı ilişki oldu. Bugün reglin 19. Günündeyim kasıklarımda Ağrı var. Yürürken bir iki kere batma oldu.yemek yaparken ara ara kaşık ağrım arttı. Sizce bu belirti olabilir mi. Böyle biriey yaşayan var mı? Yoksa çok istediğim için ben mi böyle hissediyorum