• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi

Aygun22

...
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
195
25
48
Yerleşme kanamasından başka belirti yaşamayan var mı aranızda? Belirtiler en çok ne zaman başlar? 7 hafta oldu hiç bir semptom yok. Adet de yok. 2 hafta oldu gecikti. :işsiz:Siklus 35 gün. Yumurtlama 21.gün. Yani Eylülün 1-2si ilişki oldu.

Benim sadece bir kez aniden midem bulanmıştı daha beklenen adet günüme 3 gün vardı. 28 günde bir oluyorum. Yerleşme kanaması bende betahcg 3000 e çıktığında oldu. Yani çok fazla belirti olmadı. Diğer aylar daha çok belirti olmuştu 😂 gebelik testi yapmadın mı?

Benim sadece bir kez aniden midem bulanmıştı daha beklenen adet günüme 3 gün vardı. 28 günde bir oluyorum. Yerleşme kanaması bende betahcg 3000 e çıktığında oldu. Yani çok fazla belirti olmadı. Diğer aylar daha çok belirti olmuştu 😂 gebelik testi yapmadın mı?
En son 11 gün geciktiğimde yaptım negatif oldu. :işsiz:

Kaç gün geciktin kanama oluncaya kadar? Hesaplamışmıydın?

Back
X