Gebelik belirtisi

Siyahprenses

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2020
31
26
18
27
Merhaba benim adetim 7 gün gecikti ve adet günümden 2 3 gün önce kanla karışık kahverengi leke geldi ertesi günde 1 damla pembe leke geldi ama sonrasında âdet olmadım. kasık ağrısı sağ bel ağrım vardı biraz gece sabaha karşı çok ateşlendim 3 gündür de mide bulantım ve baş dönmem var acile gittik gebelik yok dedi acaba neden böyle oluyor

Psikolojik olabilir ama 7 gün çok fazla bence doktorunuza görünün.
Yarın gideceğiz ama düşük falan olabilir mi ki bir kere daha olmuştu yeni eğlendiğim zamanlar da onda 20 gün geçmişti ama hiç böyle belirti olmamıştı bunda leke gelimce de korktum kist mi var ki diye yada düşük

Yalancı gebelik geçiriyor olabilirsin psikolojik hamilelik yani

Psikolojik olabilir ama 7 gün çok fazla bence doktorunuza görünün.
Merhaba lütfen banada yardım edin ben 8 aylık evliyim ve adet gecikmem var normalde her ay duzenliyimdir ama bu ay ilk defa 21. Günümde adet olmam gerekirken 3 Gun gecti ve hala adet olmadım migde bulantim var ayrıca migdemde ve karsigimda sancı oluyor afedersiniz ama idrarımı yaptığımda köpük oluyor acaba hamilemiyim şimdi test yapsam sonuç kesin çıkarmi?

Merhaba yarın sabah ilk idrarinizla yapın varsa çıkar hemen ama kesin emin olmak için kan tahlili yaptırın orada 1 günlükte olsa çıkıyor hemen inşaallah gebesinizdir

Merhaba yarın sabah ilk idrarinizla yapın varsa çıkar hemen ama kesin emin olmak için kan tahlili yaptırın orada 1 günlükte olsa çıkıyor hemen inşaallah gebesinizdir
amin inşallah dua edin lütfen çok istiyoruz heyecanliyiz .. acaba yazdığım belirtiler normalde gebelik belirtilerini?

Gecikitiyse test yapın çikar. Çikmazsa bir an önce doktora gidin. Köpük işini hiç duymadım.

Yaa arkadaşlar ben âdet olmadım hâlâ lekem de geldi demiştim ve bugün de beyaz akıntım var ama hiç bir testte çıkmadı gebelik geç döllenme varsa nasıl anlaşılır yada ne zaman belli olur gebe olup olmadığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…