Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bu benim için pek uygun cevap olmadı. Reglime 10 günüm var. Sürekli kusuyorumBilmem, ama 4 buçuk ay sonra öğrenen var..
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Ve bebeğim sağlıksız oluşmuştu, düştü. O zaman da çok erken başlamıştı bulantilarim. benim gibi erken başlayanlar mi diye merak ettim.10 gun once belirti olmaz maalesef.mideni üsütmus olabilirsin
Kan tahlili yaptır bence, gebelik testinde çıkmayabilir. Umarım boş kucağın dolar tez zamanda.Ama bu benim için pek uygun cevap olmadı. Reglime 10 günüm var. Sürekli kusuyorum
Çok sağol inşallahKan tahlili yaptır bence, gebelik testinde çıkmayabilir. Umarım boş kucağın dolar tez zamanda.
İnşallah bende hamileyimdir. Çok sağol cevabın için.Benim 2 çocuğumda da 1 buçuk ay oldu öyle başladı
Adetten 10 gün önce henüz gebelik bile yok ne yaşarsa yaşasın kişi , bu durumu asla hamilelik olarak değerlendirilemez.yumurtlama döneminde vücut hamilelige hazırlanıyor yani gebelik gerceklessin diye her şeyi yapıyor ve yaşadığınız tüm belirtiler bundan kaynaklanıyorAdetten 10 gün önce mide bulantısı başlayip hamile olduğunu öğrenen var mı????
Inşallah allahım hayırlı sağlık li evlat versinİnşallah bende hamileyimdir. Çok sağol cevabın için.
Pko var bende. Belki erken yumurtlama olmuştur diye düşündum. Söylediklerine katılıyorum ama eğer erken yumurtlama olduysa da çok mutlu olucam.SağolAdetten 10 gün önce henüz gebelik bile yok ne yaşarsa yaşasın kişi , bu durumu asla hamilelik olarak değerlendirilemez.yumurtlama döneminde vücut hamilelige hazırlanıyor yani gebelik gerceklessin diye her şeyi yapıyor ve yaşadığınız tüm belirtiler bundan kaynaklanıyor
Tabi o zaman gebelik ihtimaller dahilinde Rabbim inşallah bu mutluluğunuzu tamamlasin inşallah meleğiniz sizinledirPko var bende. Belki erken yumurtlama olmuştur diye düşündum. Söylediklerine katılıyorum ama eğer erken yumurtlama olduysa da çok mutlu olucam.Sağol
Ne güzel yazmissiniz. İnşallah bizimledir sağolunTabi o zaman gebelik ihtimaller dahilinde Rabbim inşallah bu mutluluğunuzu tamamlasin inşallah meleğiniz sizinledir