Kızlar 5 gün gecikme oldu gittim sağlık ocağına kan tahlili yaptırdım negatif çıktı ama bugüñ 12.gün hala gelmedi ama kasıklarım belim çok ağrıyor sizce var mıdır gebelik
Canım test yaptım sonuç negatifti 35 gün gelmedi sonra adet oldum gene düzenli 7 gün sürdü bakalım bu ayın 7 sinde hasta olucam şimdi kirpiklerim top top oldu neden bilmiyorum
Mrb arkadaşlar adetim 6gün gecikti 2.gün bide bugün test yaptım ikiside negatif çıktı belimde karnimda ağrılar var adet agrısı gibi sizce hamilemiyim son ilişkinin üzerindende 13gün geçti
Bi kac gun once arkadasiminda gunu gcmiadi test yapdi negatif cikdi. Seni uzmek istemem ama arkadasim hastaneye gitti ve regl sokturucu verdiler ins sen hamilesindir canim ama zaten her insan ayni degil genelde 14 15 gun gvtkten snra testte belli olir cok merk ediyosan kan testi yaptr o kesin sonuc veriyor
Mrb arkadaşlar adetim 6gün gecikti 2.gün bide bugün test yaptım ikiside negatif çıktı belimde karnimda ağrılar var adet agrısı gibi sizce hamilemiyim son ilişkinin üzerindende 13gün geçti
Canım biraz daha bekle senin gibi bende oldum ama sonuç negatif benim baya gelmedi 35 gün sonra geldi ilk defa böyle birşey oldu 10 gün geçsin üstünden sonra tekrar yap hayırlısı olsun senin için