Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer belirtiler var gibi bi tek bu eksik..boşa umutlanmak da istemiyorum..Hayırlısı olsun..Cevabın için sağol arkadaşom..opuyorumnanaktan
hayirlisini iste canim herzaman! bak ben hapla korunuyordum ama Allaha dua ettim! Allahim bana hayirli bi evlat vereceksen eger korundugum halde olsa bile hamile kalmak nasip et diye! ve suan hamileyim cannim! hep hayirlisini iste3 aylık evliyim ilk iki ay düşünmüyordum bu ay başladık aslında hemen olur mu olmaz mı bilmiyorum..çok istiyorum artık..Allah kimseyi mahrum etmesin isteyip de olmayanlara en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah..:Saruboceq:
Arkadaşlar bende tek göğüs ağrısı vardı şişti ve acı sı vardı başkada hiiiiiiiiiiiçç bişey yoktu ve halada yok bende dün öğrendim hamile olduğumu allahım tüm istiyenlere nasip etsin inşallah
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve allah ailenize uzun güzel sağlıklı huzurlu bir ömür versin :Saruboceq: