• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi olabilir mi

Goknurcelk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
85
40
3
28
Arkadaslar esimle bi bebegimz olsun cok istiyoruz adetime 8 9 gun var son adetim 8 marttı goguslerim dokununca cok aciyor sisme yok bugun biraz belimde agridi acaba adet belirtisimi yoksa adet olmak istemiyorum :KK43: erken belirti olabilir mi ? 4 5 aydir yaklask cocuk istiyoruz ama biturlu olmuyor saglik sorunumuz yok uzun lafin kisası dollenme olusumunda bu tür belirtiler oluyor mu yada en erken belirtisi mi hamileysem dua edin arkadaslar adetim geciksin test yapiym ve pozitif olsun :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle umarım hamilesindir hayırlısı ile..
Ama şu anda bence ayırt edici bir belirti yaşayacağını sanmıyorum adet belirtileri ile gebelik hemen hemen aynı..
Kendini sürekli bu konuya odaklamak strese sokar Sakin ve sabırlı ol..
Dualarım seninle

Öncelikle umarım hamilesindir hayırlısı ile..
Ama şu anda bence ayırt edici bir belirti yaşayacağını sanmıyorum adet belirtileri ile gebelik hemen hemen aynı..
Kendini sürekli bu konuya odaklamak strese sokar Sakin ve sabırlı ol..
Dualarım seninle
Cok sagol insallah

Katılıyorum sana ben de 5 senedir uğrasıyorum. Sebepsiz interfilite... ama yine de 1 gün adetim gecikse buralara göz atmadan da geçemiyorum
😁
Al benden de o kadar😒 her ay belirti mi arıyorum belirtisizlik mi ne lanetse. Allah bizim de yüzümüzü güldürsün arkadaşım 🙏

Amiin...ben yeni bir sey deniyorum bitkisel. Eger olursa burdan yazıcam tavsiye için. Bakalim bi ümit hepimizin ki😊

Al benden de o kadar😒 her ay belirti mi arıyorum belirtisizlik mi ne lanetse. Allah bizim de yüzümüzü güldürsün arkadaşım 🙏

Bak benden tavsiye buradaki belirtilere kulak asmayin... bir ara benim sut hormonum yukselmiş. Adet oldum ama pembe geliyor kanama 3.gunde hoop bitti. Sonra agrilarim devam etti. Bel agrim flan. Burda okuyorum dedim ki aha hamileyim ustune gordum 20 gun hayati zéhir ettim kendime en son dayanamadim doktora gittim tahlil verdim ama sonucu gosteremedim. Hormona bakmis hcg bakmamis doktor. Prolaktin falan bilmiyoz tabi o zamanlar o 43 cikmişti allahim nasil deliriyorum evde hamilelikte yukselirmiş... araya bide haftasonu girdimi. Kendi kendimi yedim mutluluktan. Sonra doktora gosterdim bu ay yumurtlamamissin stres yapmissin prolaktin yukselmiş dedi basimdan asagi kaynar su dokuldu.
Ilk 3 senede her ay yaptirdigim kan tahlillerini saymiyorum bile. Adete 1 hafta kala yaptirip 0 gorup uzerine 2 gun kala tekrar yaptiriyordum 😂
Ama hepsi kk sayesinde burda ne okusam ertesi gun basima geliyorduuuu.... kafayi bos birakmak gerek

Bak benden tavsiye buradaki belirtilere kulak asmayin... bir ara benim sut hormonum yukselmiş. Adet oldum ama pembe geliyor kanama 3.gunde hoop bitti. Sonra agrilarim devam etti. Bel agrim flan. Burda okuyorum dedim ki aha hamileyim ustune gordum 20 gun hayati zéhir ettim kendime en son dayanamadim doktora gittim tahlil verdim ama sonucu gosteremedim. Hormona bakmis hcg bakmamis doktor. Prolaktin falan bilmiyoz tabi o zamanlar o 43 cikmişti allahim nasil deliriyorum evde hamilelikte yukselirmiş... araya bide haftasonu girdimi. Kendi kendimi yedim mutluluktan. Sonra doktora gosterdim bu ay yumurtlamamissin stres yapmissin prolaktin yukselmiş dedi basimdan asagi kaynar su dokuldu.
Ilk 3 senede her ay yaptirdigim kan tahlillerini saymiyorum bile. Adete 1 hafta kala yaptirip 0 gorup uzerine 2 gun kala tekrar yaptiriyordum 😂
Ama hepsi kk sayesinde burda ne okusam ertesi gun basima geliyorduuuu.... kafayi bos birakmak gerek
Canim benim de prolaktin yüksekliği vardi 130lara fırlıyordu. Seninle ayni kaderi paylaşmısız 😅 ben 1 sene tedavi oldum. Malum seyler catlatma falan ve sonunda asilama... tabi ki tutmadi. Gezmedigim doktor kalmadi. Hepsi bi sey soyledi ama genel sonuc tüp bebek dendi. Bi yer önerdiler son kez bunlarin verdikleri bitkisel suruplari falan deniyorum bi ümit. 1 gün de gecikme yasiyorum su an ve hoop kendimi burada buluyorum 😂😂

Canim benim de prolaktin yüksekliği vardi 130lara fırlıyordu. Seninle ayni kaderi paylaşmısız 😅 ben 1 sene tedavi oldum. Malum seyler catlatma falan ve sonunda asilama... tabi ki tutmadi. Gezmedigim doktor kalmadi. Hepsi bi sey soyledi ama genel sonuc tüp bebek dendi. Bi yer önerdiler son kez bunlarin verdikleri bitkisel suruplari falan deniyorum bi ümit. 1 gün de gecikme yasiyorum su an ve hoop kendimi burada buluyorum 😂😂

Benim ki tup bebek canim birde tup bebek diye gidiyorsun ama arastiriyorlar neden olmuyor altinda yatan sebep ne diye. Tup bebek uzmanlari daha bilgili kadin dogumlara gore

Şu kafayı boş bırakma olayı gerçekleşse zaten sorun kalmayacak ama malesef insanın elinde değil

Back