• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi olabilir mi arkadaşlar ?

onediyo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
10
0
1
Arkadaşlar benim bu ay reglim bir kahverengi kanama 2 gün normal regl gibi geçti hiç kahverengi kanamam olmazdı ve bu kadar kısa regl olmazdım sancım da olmadı bu ay. Biteli bir hafta oldu 4-5 gündür hep kasıklarımda batma hissediyorum. Bazen de birkinlik… Az önce de çok çok az bi kanama gördüm. Normal regl gibi olduğum için kafam karıştı gebelik olma ihtimali var mı ?

Arkadaşlar benim bu ay reglim bir kahverengi kanama 2 gün normal regl gibi geçti hiç kahverengi kanamam olmazdı ve bu kadar kısa regl olmazdım sancım da olmadı bu ay. Biteli bir hafta oldu 4-5 gündür hep kasıklarımda batma hissediyorum. Bazen de birkinlik… Az önce de çok çok az bi kanama gördüm. Normal regl gibi olduğum için kafam karıştı gebelik olma ihtimali var mı ?
Pıhtı yada parça geldi mi geldiyse adetinizdir gelmediyse yerleşme kanaması olabilir

Yerleşme kanaması bu şekilde olmaz. Yerleşme kanaması genellikle çok hafif tatlı pembemsi bir renk olur ve peçeteye gelir.

Yerleşme kanaması bu şekilde olmaz. Yerleşme kanaması genellikle çok hafif tatlı pembemsi bir renk olur ve peçeteye gelir.
reglim bittikten 2 gün sonra kahverengi akıntı gibi günlük kısa pedi katlayacak şeklinde gelmişti. bu ne demek?

reglim bittikten 2 gün sonra kahverengi akıntı gibi günlük kısa pedi katlayacak şeklinde gelmişti. bu ne demek?
Adet öncesi küçük kistlerinizdir bunlar. Adet kani ile beraber dışarı atılır ve bu küçük kistler patlar. Sağlıklı olan her kadında bu her adet öncesi olur. Yüksek ihtimalle o küçük kistler ya normalden birazcık daha büyüktür ya da eski kan dediğimiz sıvıları vücudunuz atıyordur

Back