Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik belirtisi olabilir mi acil cevap lütfennn
- Konu Sahibi Rabiakzlk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Mayıs 2022
- 89
- 30
- 8
- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.636
- 63
Kızlar iyi geceler ben bir ayda üç tane ella hapı kullandım ve adetim 10 gün gecikti adet gibi değil de lekelenme tarzında 4 gün boyunca oldu sizce ne bu lütfen yardım edin (
Yılda en fazla 3 kez alınması gereken bir ilacı aynı ay içinde 3 kez almışsın. Uzun bir süre regli olmasan bile normal. Tüm hormonların alt üst olmuş durumda. 1 tanesi bile hormonları mahvediyor. Prezervatif çok daha ucuz, çok daha etkili, çok daha sağlıklı
Prezervatif yırtılmış ve farkında olduğumuzda çok geçti ella hapıyla alakalı da hiç bilmiyordum O kadar kullanılmaması gerektiğiniYılda en fazla 3 kez alınması gereken bir ilacı aynı ay içinde 3 kez almışsın. Uzun bir süre regli olmasan bile normal. Tüm hormonların alt üst olmuş durumda. 1 tanesi bile hormonları mahvediyor. Prezervatif çok daha ucuz, çok daha etkili, çok daha sağlıklı
Prezervatif yırtılmıştı biz farkında olduğumuzda çok geçti o yüzden ella hapını kullandım çok pişmanım ama zaten eşim askere gitti ve bir tane de çocuğumuz var ikinci için çok erken diyerekten kullanmıştım ben şu an alt karnım ve kasıklarımda ılık ılık ağırlar oluyor nedendir acabaCanım ellayı doğum kontrol yöntemi olarak kullanma 1 ayda 3 tane çok fazla tüm adet döngün bozulur bu arada ara kanamalar olması çok doğal gebelik olabileceğini düşünmüyorum
- 4 Ağustos 2022
- 5.180
- 2.549
- 103
- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.636
- 63
Prezervatif yırtılmış ve farkında olduğumuzda çok geçti ella hapıyla alakalı da hiç bilmiyordum O kadar kullanılmaması gerektiğini
Evet 1 kez kullanılabilir. Zaten genel olarak prezervatifte delinme vs yaşandığında tam koruma için alınmalı da. Ancak 3 tane almak gerçekten çok büyük hata.
Ben tek 1 hapla 5 ay düzensizlik yaşadım. Mümkünse doktora gidin, muayene olun ve adet söktürücü bir ilaç kullanın. Çünkü bu süreç daha da uzayabilir
Evet çıkardı kesinlikle ama emin olmam için bir kere daha giyip yaptırabilirsinBen de ella hap kullandım ve 13 gündür adet olamıyorum doktora da gittim 9. Günde beta hcg yaptı negatif çıktı gebelik gibi bir durum olsaydı gecikmenin 9. Gününde çıkarmıydı beta testinden? Lütfen bana da bir cevap verin
Ben daha önce bir tane kullanmıştım adetim zamanımda gelmişti yaniEvet 1 kez kullanılabilir. Zaten genel olarak prezervatifte delinme vs yaşandığında tam koruma için alınmalı da. Ancak 3 tane almak gerçekten çok büyük hata.
Ben tek 1 hapla 5 ay düzensizlik yaşadım. Mümkünse doktora gidin, muayene olun ve adet söktürücü bir ilaç kullanın. Çünkü bu süreç daha da uzayabilir
- 4 Ağustos 2022
- 5.180
- 2.549
- 103
Gecikmenin 7. Gününde yaptım negatif 9. Gününde tekrar yaptım yine negatif ayrıca ultrason ve vajinal muayene de yaptırdımEvet çıkardı kesinlikle ama emin olmam için bir kere daha giyip yaptırabilirsin
- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.636
- 63
Ben daha önce bir tane kullanmıştım adetim zamanımda gelmişti yani
Olabilir her defasında geciktirecek diye bir şey yok. Ancak bu sefer 3 tane içmişsiniz etkilemesi normal
Evet haklısınızOlabilir her defasında geciktirecek diye bir şey yok. Ancak bu sefer 3 tane içmişsiniz etkilemesi normal
- 6 Ağustos 2022
- 17
- 9
- 1
Ella hapını bu kadar sıklıkla kullanmamalıydınız. 3 seferde de mi prezervatif yırtıldı? Sanki askere gitmeden önce eşiniz de düşüncesizlik etmiş. Bu kadar sık kullanımda gecikme, lekelenme ve ağrı normal. Kandan hamilelik testi yaptırmak ve diğer semptomlar için bir dr.a danışmanızı tavsiye ederim.Kızlar iyi geceler ben bir ayda üç tane ella hapı kullandım ve adetim 10 gün gecikti adet gibi değil de lekelenme tarzında 4 gün boyunca oldu sizce ne bu lütfen yardım edin (
- 6 Ağustos 2022
- 17
- 9
- 1
Evet sonucunuz pozitif çıkardı. Döllenmiş yumurta rahime implante olduktan altı ila sekiz gün sonra pozitif bir test sonucu alınabilir.Ben de ella hap kullandım ve 13 gündür adet olamıyorum doktora da gittim 9. Günde beta hcg yaptı negatif çıktı gebelik gibi bir durum olsaydı gecikmenin 9. Gününde çıkarmıydı beta testinden? Lütfen bana da bir cevap verin
Evet öyle yağacağım pek bir bilgim yok idi hap hakkında yoksa kim bu kadar içil kendini riske atmak ister ki ?Ella hapını bu kadar sıklıkla kullanmamalıydınız. 3 seferde de mi prezervatif yırtıldı? Sanki askere gitmeden önce eşiniz de düşüncesizlik etmiş. Bu kadar sık kullanımda gecikme, lekelenme ve ağrı normal. Kandan hamilelik testi yaptırmak ve diğer semptomlar için bir dr.a danışmanızı tavsiye ederim.