Gebeliğe Hazırlık gebelik belirtisi midir yardim lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Enguzelmasalim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
77
33
38
Kizlar bu ay cok ugraslar takipler ile bi ay geçirdim adetime bir hafta var fakat inanilmaz bir bel agrim var yumurtaliklarim da kasilmalar ve hafif kramp agrilar mevcut birde akintim var idrarim koyu renk degil ama kokulu. Hamile belirtisi olabilir mi

Kizlar bu ay cok ugraslar takipler ile bi ay geçirdim adetime bir hafta var fakat inanilmaz bir bel agrim var yumurtaliklarim da kasilmalar ve hafif kramp agrilar mevcut birde akintim var idrarim koyu renk degil ama kokulu. Hamile belirtisi olabilir mi

Canım adet belirtisiyle gebelik belirtisi çok benzer. Yumurtlamadan sonraki 12.gün idrar tahlili yapabilirsin. Hakkında hayırlısı olsun.

Hiçbir belirtiye inanma canım aynılarını aylarca yaşadım ama adet oldum bebek düşünenlerin kabusu heralde bu beynimizin oyunları olabiliyor, ama inş hamişsindir

Benimde bu ay bel agrim olmustu hamile oldugumu ogrendm ama bence en buyuk belirtiyi gogusler veriyo bel agrisi oldugu zamanlarmda oldu hamile degildm goguslerinden anlarsn canim. Bide cok afedersn vajina yumusar hamile oldugunda onuda yikarken falan farkedersn mesela yumurrtlama doneminde daha bi yumusak olur ya hamile oldugundada oyle oluyo ben ondanda suphelendm

Back