Gebelik belirtisi mi

Eceyse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2021
18
4
1
Arkadaşlar reglime 10 gün kala gögüslerde şişkinlik basladı suan regl tarihime 7 gun var cok fazla acıyor regl olacakmışım gibi hafif hafif ağrım oluyor gunlerdir gebelik belirtileri mi test yapamadım henuz erken olduğunu düşünüyorum Yeni durumu yaşayan varsa bilmek isterim

Canım regl belirtisi de olabilir bende 10 gün önceden başlıyor böyle.. biraz bekle günün geçerse test yap

Benim bu ay yumurtlamadan hemen sonra başladı. Bir de erken yumurtluyorum. Yani adete 14 gün varken başladı. Dün adet oldum. Demek ki gebelik belirtisi olma ihtimali düşük.

Benim bu ay yumurtlamadan hemen sonra başladı. Bir de erken yumurtluyorum. Yani adete 14 gün varken başladı. Dün adet oldum. Demek ki gebelik belirtisi olma ihtimali düşük.
Reglime 4 gün kala camasırımda nokta nokta lekeler vardı kahverengi goguste şişkinlik karında agri hic bisey yok

Regl gününün geçmesini beklemelisin ,adet düzenin değişiyor olabilir belkide ondan kaynaklıdır şu durumda değil ,adet geciktikten sonra test yaparsan o zaman daha net anlaşılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…