A aytug Kün ve yekün 🤰Rabbim sana çok şükür Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2019 676 256 103 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi aytug #1 Merhaba kızlar adetim 2 gün geçti . 5 gündürlü sağ kasıklarım ağrıyor hafiften hafiften.iki gündürlü akşamları midem bulanıyor. Geçen ay tüp bebek yaptırdım negatifle sonuçlandı. Şimdi bi meraktayim acaba hamile miyim diye.
Merhaba kızlar adetim 2 gün geçti . 5 gündürlü sağ kasıklarım ağrıyor hafiften hafiften.iki gündürlü akşamları midem bulanıyor. Geçen ay tüp bebek yaptırdım negatifle sonuçlandı. Şimdi bi meraktayim acaba hamile miyim diye.
Krissi Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2016 3.000 2.221 133 34 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi aytug #2 aytug .!.: Merhaba kızlar adetim 2 gün geçti . 5 gündürlü sağ kasıklarım ağrıyor hafiften hafiften.iki gündürlü akşamları midem bulanıyor. Geçen ay tüp bebek yaptırdım negatifle sonuçlandı. Şimdi bi meraktayim acaba hamile miyim diye. Genişletmek için tıkla... Bulantı yaşamadım ben hamilelikte ama yaşayanlar genelde sabah aç karnına yaşıyormuş.
aytug .!.: Merhaba kızlar adetim 2 gün geçti . 5 gündürlü sağ kasıklarım ağrıyor hafiften hafiften.iki gündürlü akşamları midem bulanıyor. Geçen ay tüp bebek yaptırdım negatifle sonuçlandı. Şimdi bi meraktayim acaba hamile miyim diye. Genişletmek için tıkla... Bulantı yaşamadım ben hamilelikte ama yaşayanlar genelde sabah aç karnına yaşıyormuş.
D DilekBurcu Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2019 1.286 807 73 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi aytug #3 aytug .!.: Merhaba kızlar adetim 2 gün geçti . 5 gündürlü sağ kasıklarım ağrıyor hafiften hafiften.iki gündürlü akşamları midem bulanıyor. Geçen ay tüp bebek yaptırdım negatifle sonuçlandı. Şimdi bi meraktayim acaba hamile miyim diye. Genişletmek için tıkla... Gebelik testi değilde kan ver bence gebelik testindekiler doğru sonuç vermiyor çift çizgi görüp kanda çıkmadığını gördüm ben
aytug .!.: Merhaba kızlar adetim 2 gün geçti . 5 gündürlü sağ kasıklarım ağrıyor hafiften hafiften.iki gündürlü akşamları midem bulanıyor. Geçen ay tüp bebek yaptırdım negatifle sonuçlandı. Şimdi bi meraktayim acaba hamile miyim diye. Genişletmek için tıkla... Gebelik testi değilde kan ver bence gebelik testindekiler doğru sonuç vermiyor çift çizgi görüp kanda çıkmadığını gördüm ben