• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi mi

aytug

Kün ve yekün 🤰Rabbim sana çok şükür
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
676
256
103
Merhaba kızlar adetim 2 gün geçti . 5 gündürlü sağ kasıklarım ağrıyor hafiften hafiften.iki gündürlü akşamları midem bulanıyor. Geçen ay tüp bebek yaptırdım negatifle sonuçlandı. Şimdi bi meraktayim acaba hamile miyim diye.

Merhaba kızlar adetim 2 gün geçti . 5 gündürlü sağ kasıklarım ağrıyor hafiften hafiften.iki gündürlü akşamları midem bulanıyor. Geçen ay tüp bebek yaptırdım negatifle sonuçlandı. Şimdi bi meraktayim acaba hamile miyim diye.
Bulantı yaşamadım ben hamilelikte ama yaşayanlar genelde sabah aç karnına yaşıyormuş.

Gebelik testi değilde kan ver bence gebelik testindekiler doğru sonuç vermiyor çift çizgi görüp kanda çıkmadığını gördüm ben

Back