Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtisi mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok 1 ay kadar bir süre hormon gözetiminde tutuldum kist vardi sonra herşey düzene girdi şuan sadece folden of ve pixaden kullanıyorum
Eşin test vermedimi bak 2 yıla yakın hep ben gittim geldim birşey çıkmadı adamı zorla götürdüm test verdi şimdi yükseltmeye çalışıyoruz hareketliligi

Eşin test vermedimi bak 2 yıla yakın hep ben gittim geldim birşey çıkmadı adamı zorla götürdüm test verdi şimdi yükseltmeye çalışıyoruz hareketliligi
1yillik evliyim doktor kistte engel olmuştur deyince kistten sonra normal denemek istedim bi eşim gitmedi bu ayda olmazsa şuan ben memleketteyim artık dönünce ikimiz yeniden gitcez

Hayırlısı inşallah ama o kadar yıpratıcı bi süreç ki şuan göğüs agrım kasik agrım var duygular çorba herşeye ağlıyorum adete 3 gün artık hasta olsam da sonrasına baksam diyorum şimdiden çöktüm gibi

Üzülme bizimkisi artık takıntı oluyor canim istemektende öte bir şey bu ne diyelim kısmet diyeceğiz var bundada bir hayır sen 7 aydır ben 24 aydır uğraşıyorum kısmet dediğim gibi üzülme kısmet her sey

Inşallah bize de En kısa zamanda nasip olur anne olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…