Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtisi mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni uykumdan uyandırıyordu kasık batması canm o derece irkiliyordum..olabilir yani bat a 1 hafta kalA yaşadım bunları bende..inş güzel haberleri Alırsınn..

İnşallah kızlar inşallah..2 düşüğüm var umarım bu gebeliğim sağlıklı geçer Allah ım sizlerede nasip eder inşallahh

Merhaba arkadaşlar. Bu siteye resmen hamilelik belirtileri için üye oldum :))))) bir senelik evliyim yaklaşık 3 aydır korunmadan ilişki yaşıyoruz ama ben bu üç ay boyunca hep hamileyim sandım insan beyni cidden çok tehlikeli ya acaba hamile miyim diye beyin geri planda düşünürken resmen o psikolojiye giriyorsun. Miden bulanıyor çişin geliyor aslında insanlarda okudukça yok onu yaşadım bunu yaşadım diye ben de direkt o moda girdim hep. Son adet tarihim 29 ekimdi kasımın 14ü yumurtlamamdı kasımın yani bu ayın 28inde adet olmam lazım. Adetlerim çok sancılı geçer bir hafta öncesinden başlar fakat bu sefer hiçbir şey yok. Annem tutturdu sen hamilesin de hamilesin hisleri kuvvetlidir aklıma girdi:) 3ay boyunca hüsrana uğrayınca bıraktım belirti takip etmeyi ve hiç hissetmiyordum hamikeyim falan diye. Fakat bir kaç gündür asla canım bir şey yemek istemiyor iki dakika ayakta kalınca belim ve sırtım kopacak gibi cayıe cayır bi ağrım oluyor uzanıp dinlenince geçiyor hayatımda hiç yaşamadım gazım var saçma şekilde. Sol kasığım ara ara pıt pıt iğne gibi batıyordu dün en son biraz ağrılı pıtpıtlayıp geçti :) midem yanıyor ve karnım şiş ama adetteki ödem gibi değil üst kısımlaeı hafifçe geriliyor gibi hafif sancı oluyor arada. Eşimle dün ilişki yaşadık adetten önce de daha dar oluyordu ama dün daha dar ve sanki bir şeye baskı yapıp değiyor gibi hissettirdi. 4-5 gün boyunca sık idrara çıkma yaşadım ama bugün böyle bir şey yok. Bu ayın 28i adet günüm ama dayanamadım idrar testi yaptım negatifti. Ya adeti geçmesini beklicem ya da hamile değilim erken yaptım sanırım. Bunlar belirti mi bilmiyorum ama paylaşmak istedim. Vücut alışkı değil hep korunarak ilişki yaşıyorduk sonuçta belki de anca alışıp tepki verecek bünye :) rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin gününüz güzel geçsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…