Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtisi mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Diamonds1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
306
101
73
Kızlar merhaba, danışmak istediğim birşy var . Normal şartlarda bugün regl tarihimdi ve asla şaşmaz günüm her ay 5 gün öne gelir. Ama 3 gün önce yani perşembe günü açık pembe kanamam oldu tüm gün 1 pedi bile doldurmadı ve akşamı kesildi 3 gündür kahverengi akıntım var çamur gibi ..bu şekilde birşey yaşayıp gebeliğini öğrenen varmı? Bende olabilir ihtimali üzerinde duruyorum testi ancak 2 gün sonra yapabilirim sizinle paylaşmak istedim gebelik belirtisimidir bu durum ??

Muhtemelen gebesin ağır kaldırma sakın

Hayirli olsun masallah ya. darısı bize inşallah görürüz böyle kıpkırmızı çizgileri
İnşallah görürsün arkadaşım ben hiç ihtimal vermiyordum 2 gün öncesine kadar beklemediğim anda gördüm çizgileri ..İnş tutunur benimle kalır Sağlıkla doğar..Allahım sanada isteyenlerede nasip eder inşallah..

İnşallah aminn cnimm aminn.. rabbum sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.

Evet üstüne görmüş olabilirsiniz o yüzden kanamanız az olmuştur..

cnm oncelikle tebrik ederim allah tamamini erdirsin belirtilerini yazarmisin cnm bnm adete 10 gun var ve 2 gundur kasik batmasi felaket derecede adet gorucekmis gbi agridan duramiorum oksururken ble cnm acio acaba yerlesme yasicak olabilirmiyim belirti olabilirmi yani

Tebrikler canım , şimdiki gebeliğimi ilk öğrendiğimde aynı belirtileri yaşamıştım bende :)
Bu yanıt bana mı geldi acaba ay yanlış yazdım pardon Benimde adetime daha 4 gün var göğüslerim çok 3 gündür hassasiyet oluştu. Normalde hiç acımaz adet öncesi. Sizce hamile miyim kızlar kan testi negatif çıktı

cnm oncelikle tebrik ederim allah tamamini erdirsin belirtilerini yazarmisin cnm bnm adete 10 gun var ve 2 gundur kasik batmasi felaket derecede adet gorucekmis gbi agridan duramiorum oksururken ble cnm acio acaba yerlesme yasicak olabilirmiyim belirti olabilirmi yani

9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…