- 1 Ağustos 2014
- 306
- 101
- 73
- Konu Sahibi Diamonds1907
-
Muhtemelen gebesin ağır kaldırma sakınKızlar merhaba, danışmak istediğim birşy var . Normal şartlarda bugün regl tarihimdi ve asla şaşmaz günüm her ay 5 gün öne gelir. Ama 3 gün önce yani perşembe günü açık pembe kanamam oldu tüm gün 1 pedi bile doldurmadı ve akşamı kesildi 3 gündür kahverengi akıntım var çamur gibi ..bu şekilde birşey yaşayıp gebeliğini öğrenen varmı? Bende olabilir ihtimali üzerinde duruyorum testi ancak 2 gün sonra yapabilirim sizinle paylaşmak istedim gebelik belirtisimidir bu durum ??
Hamilesin inşallah Allah büyüktürUmarım öyledir :) bugünüde geçirmek istedim salı sabahı test yapacağım hayırlısı olur inşallah
Hayirli olsun masallah ya. darısı bize inşallah görürüz böyle kıpkırmızı çizgileriTahminim doğruymuş Allah ım isteyen herkese nasip etsin
İnşallah görürsün arkadaşım ben hiç ihtimal vermiyordum 2 gün öncesine kadar beklemediğim anda gördüm çizgileri ..İnş tutunur benimle kalır Sağlıkla doğar..Allahım sanada isteyenlerede nasip eder inşallah..Hayirli olsun masallah ya. darısı bize inşallah görürüz böyle kıpkırmızı çizgileri
İnşallah aminn cnimm aminn.. rabbum sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.İnşallah görürsün arkadaşım ben hiç ihtimal vermiyordum 2 gün öncesine kadar beklemediğim anda gördüm çizgileri ..İnş tutunur benimle kalır Sağlıkla doğar..Allahım sanada isteyenlerede nasip eder inşallah..
Kızlar merhaba, danışmak istediğim birşy var . Normal şartlarda bugün regl tarihimdi ve asla şaşmaz günüm her ay 5 gün öne gelir. Ama 3 gün önce yani perşembe günü açık pembe kanamam oldu tüm gün 1 pedi bile doldurmadı ve akşamı kesildi 3 gündür kahverengi akıntım var çamur gibi ..bu şekilde birşey yaşayıp gebeliğini öğrenen varmı? Bende olabilir ihtimali üzerinde duruyorum testi ancak 2 gün sonra yapabilirim sizinle paylaşmak istedim gebelik belirtisimidir bu durum ??
Ay çok sevindim yaTahminim doğruymuş Allah ım isteyen herkese nasip etsin
Bu yanıt bana mı geldi acabaTebrikler canım , şimdiki gebeliğimi ilk öğrendiğimde aynı belirtileri yaşamıştım bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?