Gebelik belirtisi mi? Düşük mü?

Helin Karaduman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2022
2
1
29
Merhaba, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 26 yaşındayım evliyim ve eşimle bebek düşünüyoruz bu ay yumurtlama takvimine göre ilerledik adet günüme 2 gün kala kahverengi lekelenme oldu ve o günden beri vajinal bölgemde kasıklarımda ağrım var adet günümde biraz kanamam oldu ve kesildi onun daha çok ağrısını yaşadım bu sabah açık kırmızı su gibi kanamam var ve kesilmeden geliyor ama hiç ağrım yok düşük belirtisi olduğu söyleniyor lütfen bana yardımcı olur musunuz?

Geçmiş olsun bi kan verseydiniz belki de kimyasal gebeliktir genelde kadinlar gebe olduklarını bile farketmiyor kimyasal gebelikte kanamayla birlikte atıyor adet görüyorum sanıyorlar bu yüzden sizde bi kan verin emin olmak adına

Kimyasala benziyor ben de bu şekilde geçirdim. Ama emin olmak için kan vermelisiniz tabiki

Kan testi verdim gebelik yok dendi adetim normalde 6 gün sürerken 3 günde kesildi kesildikten 2 gün sonra test yaptım negatif çıktı tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…