gebelik belirtisi ile adet belirtisi aynı mı ?

147.9 çıktı ama ben ne kadarlik olduğunu bilmiyorum acaba ne kdarliktir
Canım bilememki ben beş gün kala yapmıştım dijital olan idrar testi ile bir yada iki haftalık demişti sonra iki gün kala kanda baktırdım onda 109 çılmıştı sanırım seninkisi de bir yada iki haftaşıktır daha :) sen klomen mi kullandın bu ay yoksa kendiliğinden i oldu?

Hiç bbirşey kullanmadim sadece olursa olur olmazsa olmaz dedim :) bide dus hemen almadim sıcak su spermleri öldürüyor diye sabah namaza kalkınca aldım abdesti öyle iste

Elifgokcee çok sevindiiiiim benimki 147 çıktı 4 haftalık seninki 3 hastalıktır ay yavrum minicikler :)

Maşallah arkadaşlar ne güzel hamile kalmissiniz benim 3 yasında bir oğlum var onda nasıl hamile kaldığımi bile anlamamistim smdi 2. Yı düşünüyoruz yanı eşim daha çok istiyor bir kaç aydır deniyoruz olmuyor çok stres oldum yaaa dua edin benim için adetime 5-6 gün var

Burayi okuyunca ne kadar sevindim burdan hamile oldugunuzu ogrenmek ne kadar da guzel insallah rabbim bizede nasip eder adetime 3 gun kaldi 9 aydir evliuim cok istiyorum ...insallah bnde bu ay cift cizgiyi gorururm

Herşeyin hayırlısı olsun. Stress yapmayın. Ben gebelik kalmak için sigarayı bile bıraktım. 5 ay evliyim . Catlatma iğnesi kullandım. Adet günüm de yarın bakicaz hayırlısı

Herşeyin hayırlısı olsun. Stress yapmayın. Ben gebelik kalmak için sigarayı bile bıraktım. 5 ay evliyim . Catlatma iğnesi kullandım. Adet günüm de yarın bakicaz hayırlısı
Ben bebeğimi kucagima aldim rabbime binlerce kez şükürler olsun dilerim isteyen butun kadinlarda bu duyguyu tatsin bana burasi ugurlu geldi uye olduktan bir yada iki ay sonra gebe oldugumu ogrendim insallah sende gebesindir canim en doğrusu kafaya takmamak akisina birakmakmis.yoksa gerçekten olasin varsada olmuyorsun.

Ben bi yerde yanlışlık yaptım doktor bana catlatma ignesi yapmıştı klomen de verdi. Ben sandım klomeni catlatma ignesi olduğum gün kullanicaktim kullandım. Olmadı adet oldum. Doktora anlattım doktor güldü "allah seni ne yapmaya" kas yapım derken göz çıkardım. Doktor şimdilik klomen verdi 10 ekimde tekrar gidip muayene olucam catlatma ignesi tekrardan vurcam. Bu defa çok dikkatli olucam. Allahım ne olur bana da hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip ett. Aminnnn

İlk hamileliyimde bebeyimi 23haftasında kaybetdim 2ay korunduk 3aydır deniyoruz olmadı( bu ay olurum inşaAllah adetime 1gun var ama 3gun once test neqtif gosterdi cok uzuldum((adetim gecikirse yeniden yaparım boşa umitleniyorum qaliba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…