Hadi gözün aydın hayırlı olsun :)Hamileyim :)
Hcg kaç çıktı ?Tesekkur ederiiim :)
Canım bilememki ben beş gün kala yapmıştım dijital olan idrar testi ile bir yada iki haftalık demişti sonra iki gün kala kanda baktırdım onda 109 çılmıştı sanırım seninkisi de bir yada iki haftaşıktır daha :) sen klomen mi kullandın bu ay yoksa kendiliğinden i oldu?147.9 çıktı ama ben ne kadarlik olduğunu bilmiyorum acaba ne kdarliktir
tebrik ederim gözün aydın ..benimde adet günümde değerim yaklaşık o kadardı. 4 hafta +Son adet günün kaç gün geciktiyse o kadarlıktır.147.9 çıktı ama ben ne kadarlik olduğunu bilmiyorum acaba ne kdarliktir
Sanırım çok takmamak dedikleri böyle bişeymiş demekki :) nekadar zamandır çocuk istiyordunuz?Hiç bbirşey kullanmadim sadece olursa olur olmazsa olmaz dedim :) bide dus hemen almadim sıcak su spermleri öldürüyor diye sabah namaza kalkınca aldım abdesti öyle iste
Hiç bbirşey kullanmadim sadece olursa olur olmazsa olmaz dedim :) bide dus hemen almadim sıcak su spermleri öldürüyor diye sabah namaza kalkınca aldım abdesti öyle iste
Hayırlı olsun gözün aydın. :) nekadardır bebek istiyordun?Kızlar bende bugün sonucumu aldım 97 çıktı kendi doktorumu aradim yeni gebelik olmuş dedi :) hamilemiyim inanamıyorum hala ben
Aminnnkızlar merhaba bugün evde test yaptım ve ham
ileyim direk o 2çizgiyi gördüm.ama hala adet olacakmısım gibiçok mutluyum allah herkeze nasip etsinn
Herşeyin hayırlısı olsun. Stress yapmayın. Ben gebelik kalmak için sigarayı bile bıraktım. 5 ay evliyim . Catlatma iğnesi kullandım. Adet günüm de yarın bakicaz hayırlısıAh be canım dediğin keşke doğru olsa şimdi ümitlenmek pek istemiyom sanırım son günü yada bir iki gün geçtikten sonra yapıcam daha öncedende yapmıştım hatta geçen ay dayanamadım yaptım ucuz bir testti hatta silik çıktı çok ümitlendim ama değilmişimo sebebten bu ay bekliycem ama olumlu olursa mutlaka paylaşıcam çünkü burdaki birçok kişi gibi bende hep merak etmişimdir sonucu.sen nakdardır bebek düşünüyorsun?Herhangi bir tedavi yöntemi uyguladınmı?
Ben bebeğimi kucagima aldim rabbime binlerce kez şükürler olsun dilerim isteyen butun kadinlarda bu duyguyu tatsin bana burasi ugurlu geldi uye olduktan bir yada iki ay sonra gebe oldugumu ogrendim insallah sende gebesindir canim en doğrusu kafaya takmamak akisina birakmakmis.yoksa gerçekten olasin varsada olmuyorsun.Herşeyin hayırlısı olsun. Stress yapmayın. Ben gebelik kalmak için sigarayı bile bıraktım. 5 ay evliyim . Catlatma iğnesi kullandım. Adet günüm de yarın bakicaz hayırlısı