gebelik belirtisi ile adet belirtisi aynı mı ?

Valla ben her ay test yapıyorum beklememek için her seferinde hiç kimsenin yaşamadığı şeyler yaşıyorum hep umitleniyorum ama hepte olmuyor inşallah bu ay insallah

Valla ben her ay test yapıyorum beklememek için her seferinde hiç kimsenin yaşamadığı şeyler yaşıyorum hep umitleniyorum ama hepte olmuyor inşallah bu ay insallah

ya evet insan ümitleniyor her adet dönemine yaklaştığımda ben de içimi bir heves kaplıyor dediğin gibi olmuyor inşallah bir gün o olumlu sonucu görürüz

Çok teşekkürler , erken test yaptığında silik çıkması normal istersen bir daha dene derim çünkü benimde on gün kadar vardı adetime kasıklarımda ağrı adet ağrısı gibi ağrı hissetmiştim bence testi tekrarla ve müjdeli haberi bizimle paylaş inşallah bebiş vardır

kızlar ben bugün gidip sağlık ocağına kan verdim ve kısmet olursa yarın öğleden sonra gidip sonucu alacağım. Kendimi hastalanacakmışım gibi hissediyorum arada karnıma ve kasıklarıma ağrı giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…