gebelik belirtisi ile adet belirtisi aynı mı ?

2 ay kadar kılomen kullandım geçen ayda bi faydası uok diye bıraktım bu ayda adetim 6 gün gecikti adet olacakmısım gibi belirti oluyor ama olmuyorum.bana bu konuda yardım edebilirmisiniz benim gibi olan varmı

gebelik öncesi (2-3 gün) ve gebeliğin ilk haftası yaşanan belirtiler aynı...bir farklılık yok...

2 ay kadar kılomen kullandım geçen ayda bi faydası uok diye bıraktım bu ayda adetim 6 gün gecikti adet olacakmısım gibi belirti oluyor ama olmuyorum.bana bu konuda yardım edebilirmisiniz benim gibi olan varmı

canim kan yada idrar testi yaptirdinmi hiccc:44::44::44::44:regl agrisiyla hamilelik belirtileri birbirine cok benziyo cünküüüü:KK31::KK31::KK31:

Kesinlikle ayni hatta bir aksam oyle agrim olduki esimi orkid aldirmaya yolladim cok agrim vardi gerci halen var ama ...kisacasi adetle ayni belirtiler oldu bende sivilcelerim bile cikmisti:)

yok canım daha test yapmadım ama hala adet de olmadım ama şiddetli bi şekilde sol kasığım da ağrı oluyor.en kısa zamanda yapacam size sonucunu bildirrim.cvplarınız için çok tşk ederimhepinizee

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bende 7 aydır bebek istiyorum ama maleseff

kişiye göre değişebilir belki ama benim adetime 10 gün kala göğüslerim büyüdüğünde anlamıştım bi de 10 gün öncesi falan hormonlardan sanırım acayip duygusaldım herşeye ağlayasım geliyordu ve ağlıyordum da

yok canım daha test yapmadım ama hala adet de olmadım ama şiddetli bi şekilde sol kasığım da ağrı oluyor.en kısa zamanda yapacam size sonucunu bildirrim.cvplarınız için çok tşk ederimhepinizee

icimden bir ses hamilesin diyor :)
hayirlisiyla hamilesindir insallah.. adetle gebelik belirtileri ayniydi bendende..
kasigimda batma vardi. batma gibi degilde böyle sizliyor gibiydi.. idrar testinde silik cikmisti..
yaptinmi sen idrar testi??

kızlar merhaba bugün evde test yaptım ve ham
ileyim direk o 2çizgiyi gördüm.ama hala adet olacakmısım gibiçok mutluyum allah herkeze nasip etsinn

kızlar merhaba bugün evde test yaptım ve ham
ileyim direk o 2çizgiyi gördüm.ama hala adet olacakmısım gibiçok mutluyum allah herkeze nasip etsinn

Icimdeki ses dogru cikmis :p
Hayirli olsun canim allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.
O adet sancisi gibi belirtiler uzun bir süre gitmiyor. Yani bende öyleydi. Ilk hamileligim. Her dakika adet olucakmisim gibiydi baslarsa. Karin agrisi kasilma gibi ama bunlar cok normalmis. Suan 14 haftalik olduk biz darisi isteyenlerin basina :-)

Bende hamile kalmaya çalışıyorum adet sancim gibi bi sancı var geçen ayda 3 gün gecikti bu ayda gecikti umitlenmicem :KK43: adet olacakmisim gibi bir his var ağrılarım oyle herkes hamile olursan hissedersin diyor :KK43: adet olcam galiba

Bende hamile kalmaya çalışıyorum adet sancim gibi bi sancı var geçen ayda 3 gün gecikti bu ayda gecikti umitlenmicem :KK43: adet olacakmisim gibi bir his var ağrılarım oyle herkes hamile olursan hissedersin diyor :KK43: adet olcam galiba
Selam canım bendede on gün önceden kasıklarda adet olucakmışım gibi sancım başladı bugün sekiz günüm var adetime hala kasıklarda adet sancısı var hani ya bir sökülsede bu ağrılar gitse dersin o şekilde bir ağrı çok şiddetli değil zaten normaldede adet sancım çok şiddetli olmuyor.Belki paikolojiktir benimki umarım seninki gerçektir ve olmazsın.

Meyraaa bence sen hamilesin on gün once den kasik ağrıların başlamış zaten ilk kasıkta başlıyor bazilarinda kan testinde çıkmış istersen bi iki gün sonra sende yaptir

Meyraaa bence sen hamilesin on gün once den kasik ağrıların başlamış zaten ilk kasıkta başlıyor bazilarinda kan testinde çıkmış istersen bi iki gün sonra sende yaptir
Ah be canım dediğin keşke doğru olsa şimdi ümitlenmek pek istemiyom sanırım son günü yada bir iki gün geçtikten sonra yapıcam daha öncedende yapmıştım hatta geçen ay dayanamadım yaptım ucuz bir testti hatta silik çıktı çok ümitlendim ama değilmişim:KK43: o sebebten bu ay bekliycem ama olumlu olursa mutlaka paylaşıcam çünkü burdaki birçok kişi gibi bende hep merak etmişimdir sonucu.sen nakdardır bebek düşünüyorsun?Herhangi bir tedavi yöntemi uyguladınmı?

Hayir henüz bi tedavi görmedim daha 7 aylık evliyim. ama uç aydır korunmayı bıraktık bakalım kısmet inşallah olur çok istiyorum . annem hiç korunma ilk zaman korununca sonra çocuk zor oluyor demişti ama esimi ikna edemedim şimdide olmuyor diye uzuluyor. Bende üzülüyorum ama bu ayda olmazsan hamile. Gidicem Doktora en azından destekleyici birşeyler verir. Adetim 4 gün oldu gecikti bi iki gün daha geçsin test yaparim. Sen tedavi goruiyor musun

Hayir henüz bi tedavi görmedim daha 7 aylık evliyim. ama uç aydır korunmayı bıraktık bakalım kısmet inşallah olur çok istiyorum . annem hiç korunma ilk zaman korununca sonra çocuk zor oluyor demişti ama esimi ikna edemedim şimdide olmuyor diye uzuluyor. Bende üzülüyorum ama bu ayda olmazsan hamile. Gidicem Doktora en azından destekleyici birşeyler verir. Adetim 4 gün oldu gecikti bi iki gün daha geçsin test yaparim. Sen tedavi goruiyor musun
Canım ben tadavi için doktora geçen ay gittim tabi ondan önce tahliller yaptırdım eşimdede bendede sorun yok çok şükür sen daha çok yenisin canım gerçi bende onbeş aylık evliyim kafamıza çok taktığımız içinde olmuyor olabilir klomen kullandım ilk ayımdı geçen ay bu ay kullanmak istemedim baZı nedenlerden dolayı evde kalamayacaktım anneme geldim o sebebten malum yumurtlama günlerini kaçırırım diye bu ay es geçtim aslında bu aydan pek ümitli değilim adetin onyedinci günü kanlı bir akıntım oldu adet sancısı gibi bir sancının akabinde bir o günden önce birde o günden sonraki gün ilişki oldu ama tuttumu bilmem bakalım herşey kısmet. Sende inşallah hamilesindir canım.Sendeki kasık ağrıları nezaman başladı? Başka belirti varmı?

İnşallah ikimizde tutturmusuzdur. Bende kasik ağrısı yok arada bi karnıma iğne batıyor gibi oluyor bide baya baya adet ağrılarım var başka bi belirti yok. :/

X