M Mdne1313 Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2024 19 5 23 23 Ocak 2024 Konu Sahibi Tugce9242 #41 kadingibikadiinnn .!.: Bende de aynısı var 6 aydır deniyoruz çok ince kasık ağrısı var akıntım da oldu benimde 7 gün var reglime göğüs hassasiyetimde var ve baş dönmem de birazda kilo aldım şişkinliğim var inşallah gebeyimdir yoksa delirdim galiba belirti aramaktan Genişletmek için tıkla... Ben kimyasal gebelik geçirdim . Düşük oldu herşeyin hayırlısı olsun inşallah
kadingibikadiinnn .!.: Bende de aynısı var 6 aydır deniyoruz çok ince kasık ağrısı var akıntım da oldu benimde 7 gün var reglime göğüs hassasiyetimde var ve baş dönmem de birazda kilo aldım şişkinliğim var inşallah gebeyimdir yoksa delirdim galiba belirti aramaktan Genişletmek için tıkla... Ben kimyasal gebelik geçirdim . Düşük oldu herşeyin hayırlısı olsun inşallah
K kadingibikadiinnn Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2023 817 254 28 23 Ocak 2024 Konu Sahibi Tugce9242 #42 Mdne1313 .!.: Ben kimyasal gebelik geçirdim . Düşük oldu herşeyin hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canım her şeyin hayırlısı tabi ki
Mdne1313 .!.: Ben kimyasal gebelik geçirdim . Düşük oldu herşeyin hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canım her şeyin hayırlısı tabi ki
M Mdne1313 Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2024 19 5 23 23 Ocak 2024 Konu Sahibi Tugce9242 #43 kadingibikadiinnn .!.: Geçmiş olsun canım her şeyin hayırlısı tabi ki Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim canım benim biz bı plan yapıyoruz ama Rabbimin planı daha başka. İnsan bilemiyor hayırlısını
kadingibikadiinnn .!.: Geçmiş olsun canım her şeyin hayırlısı tabi ki Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim canım benim biz bı plan yapıyoruz ama Rabbimin planı daha başka. İnsan bilemiyor hayırlısını