gebelik belirtilerinde sıcak basması yasayanlar?????

kızlar ben kımyasal gebelık geçirdim onda adet oncesi hem üşüdüm hem ataş basmıştı

Ben yasadim, günde 4-5 kez birden geliyordu. Kazagimi cikariyordum hemen, sonra bir iki dakika sonra üsüyüp yine giyiyordum. O zaman da bi süphelenmistim zaten ama asil regli öncesi en bariz belirti bende reglime 3 gün kala ayni regli agrisi gibi ama daha hafif fakat rahatsizlik veren agrilarim olmustu. Ben hep regl oldum sanip surekli lavaboya gidip bakiyordum. Megersem hamileymisim.

ben çok sıcaklıyorum ya. resmen ateşim varmış gibi hissediyorum ama dışarıdan hiç belli olmuyor.

j ben bugun test yaptim negatif yine olmadi Allahim sen yardim et. Butun belirtiler var ama hamile degilim

j ben bugun test yaptim negatif yine olmadi Allahim sen yardim et. Butun belirtiler var ama hamile degilim
Nezamanki beklemeyi birakicaksin ozmn olucak canim bende senin gibi her ay butun belirtileri yasardim ama hamile degildim bi gun geldi tmm artik deyip oluruna biraktim hic belirti yasamadigim yada beklemedigim ay hamile kaldim.. uzulme allah buyuk hic bidua geri cevrilmez vardir vakti zamani

insallah canim Allah hepimize nasip eder

Yaa kızlarr bnimde yarın 30. Gunum. Aaşşıırı derecede akıntım,var.. Çok kasık ağrım var. Goğuslerimde hafif sızlıyoo.. Sizce bu belirti olabilir mii.. Yarında olmazsam test yapsammı ne dersiniz

Yaa kızlarr bnimde yarın 30. Gunum. Aaşşıırı derecede akıntım,var.. Çok kasık ağrım var. Goğuslerimde hafif sızlıyoo.. Sizce bu belirti olabilir mii.. Yarında olmazsam test yapsammı ne dersiniz
hamile olabilirsin canim test yap istersen varsa cikar bu arada ilk defami bu belirtileri yasiyorsun???

hamile olabilirsin canim test yap istersen varsa cikar bu arada ilk defami bu belirtileri yasiyorsun???
yarında olmazsqm test yaparım canm..hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum da.. Yani daha yeni duşuk yaptım da o yuzden belirtileri hatrlamıyorum canm

yarında olmazsqm test yaparım canm..hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum da.. Yani daha yeni duşuk yaptım da o yuzden belirtileri hatrlamıyorum canm
bende dusuk yaptim sonra bugun adetim gecikti test yaptim ama malesef gebelik yok cok moralim bozuk

bende dusuk yaptim sonra bugun adetim gecikti test yaptim ama malesef gebelik yok cok moralim bozuk
canm belli olmaz.. Kırmızılar gelmedikçe umut varsr.. Bu arada duşuk sebebini oğrendin mi. Yoksa tekrarlama ihtimali olabilir

Canim bak ben 12 ay bekledim hamile kaldim, malesef bebegimle sadece 10 hafta birlikteydik sonra kalp atislari durdu karnimda, almak zorunda kaldilar. Bebegim gideli 2bucuk ay oldu, daha yeni yeni kendime geliyorum, yine hamile kalmak istiyorum, insallah allah hepimize saglikli bebekler versin, ne zaman hayirlisiysa o zaman olsun demek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…