- 16 Haziran 2024
- 3
- 0
- 36
-
- Konu Sahibi Uzaktakigurbetkusu
İlk zamanlar hcg çok hızlı salgılanıyor ona bağlı daha yoğun belirti yaşıyor olabiliriz moralini bozma sakın benimde 9 ay belirtim hiç olmadı koyu sarı akıntı için idrar yollarına baktırabilirsin ama hamilelikte sarı kahverengi akıntı bile normal diyorlarHanımlar merhaba, 8 haftalık hamileyim doktor randevum 3 hafta sonra, ne yazık ki daha önce gitme şansım yok.( yurtdışında yaşıyorum ve yaşadığım ülkede genelde 11.-12.haftalarda ilk randevuyu veriyorlar)Hamilelik belirtilerim birden ortadan kayboldu mesela hamilelik boyunca büyüdüğünü ve renginin koyulaştığını düşündüğüm göğüslerimin rengi açıldı ve yumuşadı, su bile içerken bulanan midem artık bulanmıyor, halsizliğim ortadan kalktı, uyurken sağa sola dönerken uyanıyordum resmen artık rahatça dönebiliyorum.Kanamam olmadı ama bu belirtilerin kesildiği zaman koyu sarı akıntı geldi. Daha önce tecrübesi olanlar yazabilir mi lütfen bunlar normal mi yoksa düşük mü?
ne yazık ki hala randevu bulamadım acil ise burada biraz farklı. 12 haftadan önce pek sallamıyorlar gebeliği, düşüğün en fazla yoğun olduğu haftalar olduğu için.Akışına bıraktım elimden birşey gelmiyorMerhaba canım nasılsın
Bu sabah ben de lavaboya gittim ve göğüs ağrılarımın olmadığını farkettim
Kasıklarımda da batmalar oluyordu, onlar olmuyor
Kanamam yok, 6 haftalık hamileyim
O kadar haklısın ki;ne yazık ki hala randevu bulamadım acil ise burada biraz farklı. 12 haftadan önce pek sallamıyorlar gebeliği, düşüğün en fazla yoğun olduğu haftalar olduğu için.Akışına bıraktım elimden birşey gelmiyorboş gebelik de olabilir bütün belirtiler ve ağrılar gitti inanılmaz bir hafiflik geldi. Ama henüz kanama yok. Eğer bebeğe birşey olsa bile anneye zararı yok erken dönem olduğu için dedi telefonda randevu almaya çalıştığım kadın, inanılmaz rahatlar bende sürekli kavga etmek ve kaygılı olmak istemiyorum! Eğer sağlıklı bir gebelikse inan ne yaparsan yap tutunuyor değilse pamuklara sarsan gidecek olan gidiyor. Sende rahat olmaya çalış, benim dr gitme şansım yok senin varsa git mutlaka ve haber ver lütfen
Merhaba aynı şeyler 8 haftalık hamileliğimden itibaren 2 hafta arayla benim de başıma geldi göğsümün rengine çok dikkat etmemiştim ama göğüs ağrım bir sabah uyandığımda geçivermişti kasık ağrım da öyle kanamam vs yoktu ve kontrole gittiğimde her şey normaldi önemli olan belirtilerin yok olması değil mesela iki gün sonra geri gelmesi yani ara ara yoklamasıymış zaten 10.haftadan sonra falan baya bir hafifliyor ben de öyle olmuştu yaniHanımlar merhaba, 8 haftalık hamileyim doktor randevum 3 hafta sonra, ne yazık ki daha önce gitme şansım yok.( yurtdışında yaşıyorum ve yaşadığım ülkede genelde 11.-12.haftalarda ilk randevuyu veriyorlar)Hamilelik belirtilerim birden ortadan kayboldu mesela hamilelik boyunca büyüdüğünü ve renginin koyulaştığını düşündüğüm göğüslerimin rengi açıldı ve yumuşadı, su bile içerken bulanan midem artık bulanmıyor, halsizliğim ortadan kalktı, uyurken sağa sola dönerken uyanıyordum resmen artık rahatça dönebiliyorum.Kanamam olmadı ama bu belirtilerin kesildiği zaman koyu sarı akıntı geldi. Daha önce tecrübesi olanlar yazabilir mi lütfen bunlar normal mi yoksa düşük mü?
Hanımlar merhaba, 8 haftalık hamileyim doktor randevum 3 hafta sonra, ne yazık ki daha önce gitme şansım yok.( yurtdışında yaşıyorum ve yaşadığım ülkede genelde 11.-12.haftalarda ilk randevuyu veriyorlar)Hamilelik belirtilerim birden ortadan kayboldu mesela hamilelik boyunca büyüdüğünü ve renginin koyulaştığını düşündüğüm göğüslerimin rengi açıldı ve yumuşadı, su bile içerken bulanan midem artık bulanmıyor, halsizliğim ortadan kalktı, uyurken sağa sola dönerken uyanıyordum resmen artık rahatça dönebiliyorum.Kanamam olmadı ama bu belirtilerin kesildiği zaman koyu sarı akıntı geldi. Daha önce tecrübesi olanlar yazabilir mi lütfen bunlar normal mi yoksa düşük mü?
Merhaba sonucunuz ne oldu?onu yazmamıssınız.benzer bır durum hıssedıyorum kendımde hamılelıgınız devam edıyormu saglıklaHanımlar merhaba, 8 haftalık hamileyim doktor randevum 3 hafta sonra, ne yazık ki daha önce gitme şansım yok.( yurtdışında yaşıyorum ve yaşadığım ülkede genelde 11.-12.haftalarda ilk randevuyu veriyorlar)Hamilelik belirtilerim birden ortadan kayboldu mesela hamilelik boyunca büyüdüğünü ve renginin koyulaştığını düşündüğüm göğüslerimin rengi açıldı ve yumuşadı, su bile içerken bulanan midem artık bulanmıyor, halsizliğim ortadan kalktı, uyurken sağa sola dönerken uyanıyordum resmen artık rahatça dönebiliyorum.Kanamam olmadı ama bu belirtilerin kesildiği zaman koyu sarı akıntı geldi. Daha önce tecrübesi olanlar yazabilir mi lütfen bunlar normal mi yoksa düşük mü?