Gebelik belirtileri

xkxxlxllx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2025
11
0
1
19
Öncelikle meraba adetimden bi hafta önce test yaptım silik çıktı sonra kan verdim 1.20 çıktı adetim bi hafta gecikti ultrasonla kontrol edildim hiç bi sorun yok dedi doktor ama bugün yani aynı gün pembemsi bi lekelemem oldu az bir şey sırt agrım çok neden acaba öğrene bilir miyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığınız testler maalsef yalancı pozitif veren testler ki kanla da teyit etmişsiniz zaten. Bu leke de adet öncesi gelen kanamaya benziyor.

Resim koymanız doğru değil.

Regl gelecek gibi duruyor. Yinede gelmezse testlerle denersiniz belki gebeliktir, geç döllenmedir. Hayırlısı olsun.

Evet koyan oluyor ama yasak normalde. Rabbim gönlünüzdeki hayırlısıyla nasip etsin
Bilmiyorum süylediğiniz için çok sağol siz ne diyorsunuz bu duruma ben iki ay önce erken hamile kalmak içinde klormen kulandım bide folik asit kulandım onlar bitti şimdi gebelik bekliyorum

Bilmiyorum süylediğiniz için çok sağol siz ne diyorsunuz bu duruma ben iki ay önce erken hamile kalmak içinde klormen kulandım bide folik asit kulandım onlar bitti şimdi gebelik bekliyorum
Silik çıkan testin markası neydi?

Birde ultrasonda zaten şuan gözükmez gebelik varsa. Daha çok yenidir. Ancak değer yükselmiş olabilir. Bence tekrar idrar testi yapın üç güne adet gelmezse

Silik çıkan testin markası neydi?

Birde ultrasonda zaten şuan gözükmez gebelik varsa. Daha çok yenidir. Ancak değer yükselmiş olabilir. Bence tekrar idrar testi yapın üç güne adet gelmezse
Erken gebelik testi iki tane bi tanede kase test idrar testi dediğiniz test mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…