Bir kaç gün daha bekleyin erken olabilirKızlar Merhaba Gebelik belirtileri yaşıyorum sabahta beyaz akıntım vardı kasıklarımda agrıyor test yaptım az önce negatif çıktı regl günüme 5 gün var
Beyaz akıntının olması normalmiBir kaç gün daha bekleyin erken olabilir
Beyaz akıntının olması normalmi
Kan verdiniz miKızlar Merhaba Gebelik belirtileri yaşıyorum sabahta beyaz akıntım vardı kasıklarımda agrıyor test yaptım az önce negatif çıktı regl günüme 5 gün var
Hayır vermedimKan verdiniz mi
Regl gününüz gelince test yapın. Hamile bile olsanız bu kadar erken sürede genelde pek belirti görülmez, stres yapmadan bekleyin, stres olumsuz etkilerKızlar Merhaba Gebelik belirtileri yaşıyorum sabahta beyaz akıntım vardı kasıklarımda agrıyor test yaptım az önce negatif çıktı regl günüme 5 gün var
Test falan yapmiyim ozamaan bekliyimRegl gününüz gelince test yapın. Hamile bile olsanız bu kadar erken sürede genelde pek belirti görülmez, stres yapmadan bekleyin, stres olumsuz etkiler
Aynen bekle reglin 1 gün geçsin test yap. Şimdi erken bir zaman testin negatif çıkması normalTest falan yapmiyim ozamaan bekliyim
Teşekkür ederimAynen bekle reglin 1 gün geçsin test yap. Şimdi erken bir zaman testin negatif çıkması normal
Hangi marka gebelik testi bu? Eğer artimed değilse çizgi baya var gibi görünüyor1 hafta kadar önce Beta hcg testim 2,30 çıktı şu an yaptığım erken gebelik testinde diğer çizgi çok silik hamilelik belirtilerinin çoğunu yaşıyorum gebelik var mı yok mu emin olamadım
Awoks marka olması lazım, yarın baktıracağım umarım test yanıltmazHangi marka gebelik testi bu? Eğer artimed değilse çizgi baya var gibi görünüyorbeta baktırın umarım vardır
Awoks marka olması lazım, yarın baktıracağım umarım test yanıltmaz
Merhaba, adetinize var mıydı zaman? Yoksa geçit mi? Benim de 4 günüm var adetime.1 hafta kadar önce Beta hcg testim 2,30 çıktı şu an yaptığım erken gebelik testinde diğer çizgi çok silik hamilelik belirtilerinin çoğunu yaşıyorum gebelik var mı yok mu emin olamadım
Merhabaa, adetim geciktiği için geçen hafta kan testi verdim hala daha olmadığım için de dün test yaptımMerhaba, adetinize var mıydı zaman? Yoksa geçit mi? Benim de 4 günüm var adetime.
Awox kuruma bile çıkarmıyor diye biliyorum güvenilir bir test diye duydum yaniAwoks marka olması lazım, yarın baktıracağım umarım test yanıltmaz
Yarın çıkacak sonucu bekliyorum umarım hepimizin hakkında hayırlısı olurAwox kuruma bile çıkarmıyor diye biliyorum güvenilir bir test diye duydum yanihayırlısı olsun hakkınızda
Benimde aynı sekılde belırtıler , dün test yaptım negatıf çıktı , beş günüm var adetıme sonucunuz nedır acaba ?Kaşık agrısı brl ağrısı çok az başım ağrıyor göğüslerim çok ağrıyor göğüs uçlarım normalde içe girikti kaç gündür koyulaşmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?