Gebelik belirtileri

abababba

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
526
63
25
Lütfen ama lütfen bilgisi olan biri bana yardımcı olabilir mi adetim ayın 2 sinde normalde 10 yıldır hiç adetim gününden önce olmadı dün gece bir damla kahverengi ve pembe akıntım oldu regldir diye düşünüp uyudum ama gece karnımda karıncalamalar oldu regl olcam huzursuzluğu oldu bugün saat 1 de bir iki damla beyaz akıntıyla karışık peçeteye kan geldi bu saate kadar da hiç akıntım olmadı kanamamda başlamadı test yaptım negatif çoktı sizce tutunma kanaması

Tutunuyor olabilir evet canım ama hemen idrara çıkmaya bilir çünkü önce kana geçiyor sonra idrara geçiyor. Bence adetin gecikmesini beklie 2 gün falan sonra kan ver canım

Tutunuyor olabilir evet canım ama hemen idrara çıkmaya bilir çünkü önce kana geçiyor sonra idrara geçiyor. Bence adetin gecikmesini beklie 2 gün falan sonra kan ver canım
Merhabalar bugün regl hünümdü regl ağrım oldu ama regl olmadım test yaptım negatifti sizce erken mi yaptım bir nilginiz var mı

Merhabalar bugün regl hünümdü regl ağrım oldu ama regl olmadım test yaptım negatifti sizce erken mi yaptım bir nilginiz var mı
Canım geç döllenme olabiliyor bazen geç yumurtlama olabiliyor. Benim öyle bir durumum yoktu ama reglim gecikti 3. Gün test yaptım sabah koyu iki çizgi anında hiç beklemeden. Bence bşraz daha bekle daha sonra bi daha dene veya direkt kan ver kanda hemen çıkar

X