Gebelik belirtileri 🤰

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
1.019
-75
Kızlar merhaba
3 adet idrar testi yaptım hepsi pozitif
Adet tarihim geçti 4 gün
Şuan belirti olarak kasıklarım çok ağrıyor ve sol bacağıma vuruyor arada sizce normal mi bu ağrı .

Kızlar merhaba
3 adet idrar testi yaptım hepsi pozitif
Adet tarihim geçti 4 gün
Şuan belirti olarak kasıklarım çok ağrıyor ve sol bacağıma vuruyor arada sizce normal mi bu ağrı .
Hayırlı olsun evet bu ağrılar 4. Aya kadar devam ediyor maalesef. Bebeğin yerleşmesi kendine yer bulması tutunması daha sonra bebek bğyükçe rahim büyümesi ve bundan sebep kasık ve karında ağrı görülmesi çok olası. Ben o kadar alışmışım ki bi kaç gğn ağrım olmayınca bişey mi oldu die tedirgin oluyodum

Canım ben aşırı tedirginim korkularım var oğlum var 7 yaşında ve temmuz ayında 3,5 aylık düşük yaptım suyum gelmesi sonucu o yüzden endişelerim var çarşamba direkt kadın Doğuma randevu aldım

Çok normal canım endişelenmen. Ben tüp bebek tedavisi görürken tüp bebekle 2 kere hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı. 7 yıl sonra hamile kaldm ve aynı endişeleri bende yaşadım. Çok normal korkmam ve endişelenmen. Yaşamış biri olarak söylüyorum kasık ağrısı çok normal. Şuan 18 haftalığım ama hala kasık ağrılarım devam ediyor. Suyunun gelmesinin bi sebebi var mı söylediler mi enfeksiyon varmıydı

7 yaşında oğlum var onda hiç sorun yaşamadım
Temmuz ayında yaptığım düşüğü bir şeye bağlamadı doktor bebek sağlıksız falan dedi patolojide sonuç öyle çıktı ama gebeyken sorun yoktu. Hemen hamile kalırsın korunmayın dedi ama ben çarşamba gününe randevu aldım baştan iyi bir doktora gidicem çünkü korkuyorum

Suyunum gelmesi farklı bi durum gibi geldi bana canım başka doktorla görüş mutlaka önceden bi önlem alınır Rabbim sana bağışlasın evladını

Suyunum gelmesi farklı bi durum gibi geldi bana canım başka doktorla görüş mutlaka önceden bi önlem alınır Rabbim sana bağışlasın evladını
Bende enfeksiyon vs bağlıyorum su gelmesi olayın farklı bir doktora gidicem eğer var ise baştan önlem almış olurum inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…