Gebelik belirtileri

Ayla1236

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2022
15
8
25
Evet yine ben evliliğimin ikinci ayında idrar yolu enfeksiyonu belirtileri ile gebeliği karıştırdım ve baya hayal kırıklığına uğramıştım ama bu sefer enfeksiyonum olmadığına eminim çünkü geçen hafta doktora gitmiştim ve temizdi on gün önce gittim doktora ve eve geldiğimde adet olmuştum sanırım adet olacağım için bthc sonucu da 5 çıktı yani sınırda adet oldum ama bir tuhaflık vardı kendimi halsiz hissediyorum adetime bağladım ama adetim biteli bir haftayı geçti ve hala halsizligim var ve çok uykum var sürekli uyumak istiyorum karnımın alt kısmında ve belimde adet ağrısına benzer ağrılarım var ve karnimda şişlik hissi de var emin de değilim yine umitlenip ağlamak istemiyorum ve ağlamak demisken saçma şeylere ağlamamak için kendimi zor tutuyorum normalde sabahları güzelce kahvaltımı da yaparım ama bu ara aşırı istahsizim hiçbir şey yemek istemiyorum hemen gebeliğe de bağlamak istemiyorum belki başka bir sıkıntım vardır ama çocukluğumdan beri bunun hayalini kurdum anne olmayı gerçekten çok istiyorum benim gibi isteyen bütün kadınlara Rabbim nasip etsin inşallah beni biraz aydınlatırsanız gerçekten çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Üstüne görme olmasın sizin ki 5 gayet iyi bir deger insallah tez zamanda güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…