Gebelik belirtileri

zynep80

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2021
38
12
23
Merhaba kızlar aralığın sonunda kimyasal gebelik yaşadım. Yeni yıla bu haberle girdim 😔. Çocuk düşünüyoruz ve 4 aydır tutmadı. Daha önce gebelik olmadığı için belirtilerden emin olamıyorum adet belirtisiyle aynı gibi. Adet günüme 5 gün var vücut sıcaklığım yüksek eğildikçe karnıma bıçak saplanıyor gibi oluyor evi süpürürken de karnıma iğneyi batırıp batırıp çıkarıyorlar sanki. Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Erken gebelik testi yapsam çıkar mı ? Ya da yarın gidip kan versem çıkar mı ? Şimdiden teşekkür ediyorum inşallah isteyen herkese nasip olur hayırlı sağlıklı evlat 🤗

Merhaba kızlar aralığın sonunda kimyasal gebelik yaşadım. Yeni yıla bu haberle girdim 😔. Çocuk düşünüyoruz ve 4 aydır tutmadı. Daha önce gebelik olmadığı için belirtilerden emin olamıyorum adet belirtisiyle aynı gibi. Adet günüme 5 gün var vücut sıcaklığım yüksek eğildikçe karnıma bıçak saplanıyor gibi oluyor evi süpürürken de karnıma iğneyi batırıp batırıp çıkarıyorlar sanki. Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Erken gebelik testi yapsam çıkar mı ? Ya da yarın gidip kan versem çıkar mı ? Şimdiden teşekkür ediyorum inşallah isteyen herkese nasip olur hayırlı sağlıklı evlat 🤗
Yarın erken gebelik testi yap istersen, cunku regl belirtileri ile birebir aynı.

Evet canim test yap inşallah gebeliktir 🙏🏻

Test yaptınız mı bende de aynı durum pazar adet günüm sabah yapayım mı diye dusunuyorum

Evet test yaptım ama negatif çıktı 😔
Tez zamanda sağlıkla rabbim nasib eder inşallah ama erken gebelik testleri çoğu zaman yanlış sonuç veriyormuş adet gecikmesine kadar ümidini kaybetme bence .negatif görüp günler sonra pozitif olan çok kişi var

İnşallah 🤲 Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat inşallah sende hamilesindir güzel haberini alırım test yaparsan buraya yazar mısın merak ettim bende. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah 🤗

İnşallah 🤲 Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat inşallah sende hamilesindir güzel haberini alırım test yaparsan buraya yazar mısın merak ettim bende. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah 🤗
Yazarım tabi

Çocuk isterken her ay hamile olmadığım halde bi milyon belirti yaşıyordum
Hamile kaldığımda ise hiçbir şey yaşamadım
Hatta bazı sinyaller vermiş ama reglle o kadar aynı ki ona yormadım bile
Bence regl gününden önce test yaptırmayın
Beklemek çok zor geliyor biliyorum ama erken olduğu için bile negatif çıksa insan çok üzülüyor
Daha garanti bi zamanda yapın testi

Beklemek çok zor geliyor biliyorum ama erken olduğu için bile negatif çıksa insan çok üzülüyor
Çok haklısınız erken yapıp negatif gorsende erken yaptım ondan negatifdir belki diyip adet bekliyorsun yine tecrübeyle sabit☺️

Aynen haklısınız ama insan duramıyor işte Allah hakkımızda hayırlısını versin

Kızlar benim testlerime de bakabilir misiniz ilk defa test yapıyorum gebelik var mı acaba? Bir tanesi bata iki gün kala erken gebelik testi bir tanesi de bata bir gün kala normal kaset test

Eklentiler

• D77C1362-C427-40D7-9143-AAFE513F7283.jpeg
    D77C1362-C427-40D7-9143-AAFE513F7283.jpeg
    95,9 KB · Görüntüleme: 260
  • 9713DB7E-98D8-4EEC-9B82-FAC73C018AA1.jpeg
    9713DB7E-98D8-4EEC-9B82-FAC73C018AA1.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 258
Kızlar benim testlerime de bakabilir misiniz ilk defa test yapıyorum gebelik var mı acaba? Bir tanesi bata iki gün kala erken gebelik testi bir tanesi de bata bir gün kala normal kaset test
Hayırlı olsun canım 2sinde de silik çizgi var bence kan verin,kan değerleriyle takip edin ,inşallah sağlıkla ilerler 🤲

Hayırlı olsun canım 2sinde de silik çizgi var bence kan verin,kan değerleriyle takip edin ,inşallah sağlıkla ilerler 🤲
Ya çok teşekkür ederim iki gündür bu testlere bakıyorum kafayı yedim sadece ben görüyorum sanıyordum inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Allah hepimize doğru zamanda sağlıklı gebelikler versin inşallah 🙏

X