- 14 Kasım 2020
- 26
- 9
- 1
- 25
- Konu Sahibi Esra bozkurt
-
Benimde adet sancım bel ağrım kremsi akıntım oldu canım hamileliğimde en erken belirti bunlardıMerhabalar acil yardımınıza ihtiyacım var çatlama iğnesinin 12. Günü ve on iki gündür alt karın da ve yumurtalıkta kramb ve sancilama oluyo sizce gebelik için erken belirto dimi kanda bişey çıkmadı ama alt karnım sürekli sancilanio
Benimde 13kasimda pikti ovulasyin testim bel agrim ve hafif kasiklarda kipirti hissi var beyaz akintida dahil test yaptim ama sanirim erken yaptim gebelik icin coook asiri hayalet bisey var gozle gozukuyo ama detayli bakmana sadece sizce ihtimal soz konusu olabilirmi yumurtam henuz catlamadi anlamis degilimBenimde adet sancım bel ağrım kremsi akıntım oldu canım hamileliğimde en erken belirti bunlardı
Test yaptınmı 13. Günü felan kaset test
İnşallah vardırRabbim yüzüne gülsün
Çok saol canım 9. Gün yaptım nehatifti 14.Gün yapacam bakalım ne olacakBenimde adet sancım bel ağrım kremsi akıntım oldu canım hamileliğimde en erken belirti bunlardı
Test yaptınmı 13. Günü felan kaset test
İnşallah vardırRabbim yüzüne gülsün
Canım benimle aynı belirtilerin ama 13 kasımda yumurtladıysan çok erken test için yumurtlamadan 14 gün sonra yap testlerini ben öyle yaptım o zaman yerleşme tamamlanıyormuş varsa cıkar anlıyorum ben gbi sabırsızlanmışsın ama erkenBenimde 13kasimda pikti ovulasyin testim bel agrim ve hafif kasiklarda kipirti hissi var beyaz akintida dahil test yaptim ama sanirim erken yaptim gebelik icin coook asiri hayalet bisey var gozle gozukuyo ama detayli bakmana sadece sizce ihtimal soz konusu olabilirmi yumurtam henuz catlamadi anlamis degilim
İnşallah vardır canım güzel haberlerini bekliyorum buraya yaz merakta bırakmaÇok saol canım 9. Gün yaptım nehatifti 14.Gün yapacam bakalım ne olacak
Tmm canm yumurtam catladi bugun degerlendrdik bakalm kismetseİnşallah vardır canım güzel haberlerini bekliyorum buraya yaz merakta bırakma
Bendede kasık yanması ağrısı var şişme gibi emin değilimde adete 8 gün varMerhabalar acil yardımınıza ihtiyacım var çatlama iğnesinin 12. Günü ve on iki gündür alt karın da ve yumurtalıkta kramb ve sancilama oluyo sizce gebelik için erken belirto dimi kanda bişey çıkmadı ama alt karnım sürekli sancilanio
Bu sabah idrar testi yaptım hafif silik cikti adetime iki gün varİnşallah vardır canım güzel haberlerini bekliyorum buraya yaz merakta bırakma
5 dk içindemi çıktı canım resim atabilirmisin özel olmazsaBu sabah idrar testi yaptım hafif silik cikti adetime iki gün var
Bende 2 gün kala silik çizgi ile öğrendimBu sabah idrar testi yaptım hafif silik cikti adetime iki gün var
Ayy hadi inşallahBende 2 gün kala silik çizgi ile öğrendim
4 dakkada çıktı5 dk içindemi çıktı canım resim atabilirmisin özel olmazsa
Resim nasıl atılır bilmiyorum ki4 dakkada çıktı
Dosya ekle kısmından canım mesaj yazdıgın yerdeResim nasıl atılır bilmiyorum ki
4 dakkada
Dosya ekle kısmından canım mesaj yazdıgın yerde
O zaman var büyük ihtimalle hadi hayırlısıçok sevindim
Dosya ekle kısmından canım mesaj yazdıgın yerde
Hamileyimmmm 51.4 çıktı Allah herkese nasip etsinDosya ekle kısmından canım mesaj yazdıgın yerde
Canım çok sevindimmmHamileyimmmm 51.4 çıktı Allah herkese nasip etsin
İnşallah Allah sanada isteyen herkese tezz vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinCanım çok sevindimmmrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh nasıl mutlu oldummm banada dua et lütfen
AMİNNNİnşallah Allah sanada isteyen herkese tezz vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?