Gebelik belirtileri

Esra bozkurt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
26
9
1
25
Merhabalar acil yardımınıza ihtiyacım var çatlama iğnesinin 12. Günü ve on iki gündür alt karın da ve yumurtalıkta kramb ve sancilama oluyo sizce gebelik için erken belirto dimi kanda bişey çıkmadı ama alt karnım sürekli sancilanio

Benimde adet sancım bel ağrım kremsi akıntım oldu canım hamileliğimde en erken belirti bunlardı
Test yaptınmı 13. Günü felan kaset test
İnşallah vardır Rabbim yüzüne gülsün

Benimde adet sancım bel ağrım kremsi akıntım oldu canım hamileliğimde en erken belirti bunlardı
Test yaptınmı 13. Günü felan kaset test
İnşallah vardır Rabbim yüzüne gülsün
Benimde 13kasimda pikti ovulasyin testim bel agrim ve hafif kasiklarda kipirti hissi var beyaz akintida dahil test yaptim ama sanirim erken yaptim gebelik icin coook asiri hayalet bisey var gozle gozukuyo ama detayli bakmana sadece sizce ihtimal soz konusu olabilirmi yumurtam henuz catlamadi anlamis degilim

Canım benimle aynı belirtilerin ama 13 kasımda yumurtladıysan çok erken test için yumurtlamadan 14 gün sonra yap testlerini ben öyle yaptım o zaman yerleşme tamamlanıyormuş varsa cıkar anlıyorum ben gbi sabırsızlanmışsın ama erken insanın içi içini yiyo varmı acaba diye
Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıklı bir evladın haberini alırsın bu ay

Bendede kasık yanması ağrısı var şişme gibi emin değilimde adete 8 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…