• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busemagden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
28
21
3
28
Merhaba. Benim son adetimin üstünden 14 gün geçti. Kasıklarımda batma gibi ağrılar var. Üşütmüşüm de gaz sıkışması oluyormuş gibi sanki. Ama geçmiyor ara ara sürekli vuruyor. Bir de göğüslerim normalde regl öncesi haricinde bu kadar büyümez ve hassaslaşmaz. Daha reglime 13 gün olmasına rağmen çok büyüdüler ve dokunduğum zaman ağrıma var. Acaba hamilelik belirtisi olabilir mi? Ve siz gebelik öncesi belirtileri ne zaman hissetmeye başladınız? Deneyimli arkadaşları bekliyorum❤️🥰

Merhaba. Benim son adetimin üstünden 14 gün geçti. Kasıklarımda batma gibi ağrılar var. Üşütmüşüm de gaz sıkışması oluyormuş gibi sanki. Ama geçmiyor ara ara sürekli vuruyor. Bir de göğüslerim normalde regl öncesi haricinde bu kadar büyümez ve hassaslaşmaz. Daha reglime 13 gün olmasına rağmen çok büyüdüler ve dokunduğum zaman ağrıma var. Acaba hamilelik belirtisi olabilir mi? Ve siz gebelik öncesi belirtileri ne zaman hissetmeye başladınız? Deneyimli arkadaşları bekliyorum❤🥰
Ovulasyon testi ile takip yaptınız mı yumurtlama üzerinden on gün kadar geçtiyse belirtiler gebeliğe işaret olabilir

Ovulasyon testi ile takip yaptınız mı yumurtlama üzerinden on gün kadar geçtiyse belirtiler gebeliğe işaret olabilir
Adet üzerinden 14geçti yazmışsın kusura bakma daha uykum açılmadı galiba jeton sonra düştü yumurtlama dönemindesin herhalde belirtiler yumurtlamadan olabilir

Bu kadar erken olmaz belirtiler zannetmiyorum

Merhaba ben
Merhaba. Benim son adetimin üstünden 14 gün geçti. Kasıklarımda batma gibi ağrılar var. Üşütmüşüm de gaz sıkışması oluyormuş gibi sanki. Ama geçmiyor ara ara sürekli vuruyor. Bir de göğüslerim normalde regl öncesi haricinde bu kadar büyümez ve hassaslaşmaz. Daha reglime 13 gün olmasına rağmen çok büyüdüler ve dokunduğum zaman ağrıma var. Acaba hamilelik belirtisi olabilir mi? Ve siz gebelik öncesi belirtileri ne zaman hissetmeye başladınız? Deneyimli arkadaşları bekliyorum❤🥰
Merhaba ben gebeligimi cok erken anlamistim,ilk belirtiler sag gogsumde damarlarin cikmasi,koku hassasiyeti inanilmazdi her kokuyu aninda aliyordum bazen canm cekiyordu bazen rahatsiz oluyordum,ara ara yogun kasik agrim oldu,ikinci haftada istahim acildi inanilmaz yemek istiyordu canim,kirpiklerde karpiklasma karisma oldu ve komsularim sen kesin hamilesin diyordu,gercekten bildiler fakar 9.haftada bos kese nedeniyle kurtaj oldum malesef,benim hamilelik belirtilerim bunlardi umarim yardimci olabilmisimdir,umarim bebeginizi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz🙏

Back