• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri

hayallere dogru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
15
1
1
32
Kızlar 3 yıllık evliyim eşimle bebek istiyoruz fakat korunmayı yeni bırakıp daha yeni bu ay yumurtlama günümde ve doğurganlık günümde vs denemeler yaptık. Fakat üzerindenden sadece 10 gün geçmesine rağmen kasıklarım da agrı oluyor ara ara ve regl dönemime 8 gün var Yaklaştığı için mi bilmiyorum göğüs ucum da kararma var yada daha önceden de oluyor du ben farketmedim ama çok değişik geldi bu kadar kısa sürede belirtisini görenler varmı ? Birde adet dönemi öncesi göğüs kararır mı ?

Kızlar 3 yıllık evliyim eşimle bebek istiyoruz fakat korunmayı yeni bırakıp daha yeni bu ay yumurtlama günümde ve doğurganlık günümde vs denemeler yaptık. Fakat üzerindenden sadece 10 gün geçmesine rağmen kasıklarım da agrı oluyor ara ara ve regl dönemime 8 gün var Yaklaştığı için mi bilmiyorum göğüs ucum da kararma var yada daha önceden de oluyor du ben farketmedim ama çok değişik geldi bu kadar kısa sürede belirtisini görenler varmı ? Birde adet dönemi öncesi göğüs kararır mı ?

canım korunmayı bırakınca vücut saçma sapan tepkıler verebılıyr benım her ay kasık agrım olurdu . gogus kararması hamılelıgın ilerliyen donemlerinde kendını gosteren bısey . korunmayı bırakır bırakmaz hamıle kalanda var aylarca deneyende var .ne cok umutlan nede ümidini kes. o ince çizgiye dıkkat edersen olumsuz da olsa sonuc üzülmezsin .hakkında hayılrısı olsun :KK200:

İnsanın elinde değil sanırım farkında olmadan kaptırdım ilk denemem olcak ama hemen olsun istiyorum kasıklarıma ve karnıma bazen sancı giriyor bunlar beni şüphelendirdi 😕

Back