Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtileri??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

isra67

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
329
175
53
27
En son adetim 3 ocak..
Olmam gereken ise 29 ocak..
Kızlar,13 ocakta kasıklarda inanılmaz bir ağrı ile günümü geçirdim(yumurtlama günüde olabilir karar veremedim?) yumurtalama günüm sata göre 15 inde olması gerekir..

Bugün ise ayın 17 si 2-3 gündür baş dönmesi gibi,gözlerimi açamıyorum ve başım sallanıyor gibi hiç bir ay bu şekilde olmamıştı.. Psikolojik diyen arkaşlar olacaktır ama inanın,yaşadığım şeyler bunlar.. Ve adetime şuan itibariyle 12 gün var ve belirti oluşması için bence çok erken sizinde yorumlarınızı almak istiyorum..
Dünde adet olucakmışım gibi ayaklarım halsizleşti ve hafif kasıklarıma ağrılar geldi..

Baş dönmesi vesayre halsizlik,kan değerlerimin düşüklüğündende meydana gelebilir diye düşünüyorum kansızlık gibi,ama hamilelik belirtiside olabilirmi tecrübelerinizi almak isterim
Teşekkürler

Merhaba canım öncelikle 13 ocaktaki kasık ağrıların büyük ihtimalle yumurtlamadandır
13 ocakta yumurtladığını varsayarsak yumurta döllendi rahime yerleşti diyene kadar hiç geçmese 5-7 gün geçiyor
Daha regla 12 gün varken o belirtiler olmaz bence, kan düşüklüğünden olabilir baş dönmelerin
Ben 5 ocakta gebelik testi ile öğrendim gebeliğimi, o zamana kadar yaşadığım tek belirti 2-3 gün öncesinden beri yaşadığım adet olacakmış gibi vuran sancılardı. Baş dönmesi mide bulantısı falan genelde 5-6. haftalardan sonra başlıyor.. Sen 13 ünde yumurtladıysan eğer gün aşırı ilişkiye devam et, inşallah tutar Rabbimin izniyle

Merhaba canm hamilelik belirtisi olduğunu düşünmüyorum şuan icin çok erken belirtiler bebek varsa kana bile geçmemiştir daha bi yumurtlama her zaman aynı günde olmaya biliyor erken ve geç de ola bilir 13 ocakta yumurtladıysan bu ancak 25 ocak da kanda çıkar

Öncelikle Bebeğini hayırlısıYla sağlıkla kucagına alırsın inşallah canım,benimde ümidim yok ilişki olalı zaten 8 gün geçti,dediğin gibi kan değerlerim düşmüş olabilir teşekkür ederim cevabın için

gün aşırı ilişkiye devam edin bence canım, yumurtladıktan sonrası önemli 13 ocaktan sonra 14-15 i devam ettiniz mi peki

13 ocaktan sonrasını değerlendirmedim zaten canım ovulasyon dönemim bitmek üzere,adetimin bitiminden sonra 2 günü değerlendirdik çok küçük ihtimal varsa belki o günler için vardır ki varsada belirtiler dediğin gibi çok erken,allah bilir varsada yani teşekkür ederim cevabın için canım

gün aşırı ilişkiye devam edin bence canım, yumurtladıktan sonrası önemli 13 ocaktan sonra 14-15 i devam ettiniz mi peki
Değerlendiremedik malesef canım adet bitimi olan 3-4 ocakta değerlendirdik

Yumurtlama erken hemen adet bitiminde olmussa..belki diyecegim AMA bende 10 gun gecmisti beklenen regl ( hep gec oldugu icin aldirmadim) 10cu gunde bas donmesi Boyle bi halsizlik oldu hatta butun gun yattm kalkamadim. Mide bulantisida o gun baslamisti.. en erken belirti goguslerde sislik olusuyo adetten once olur ya mesela ona gore daha erken dolgunluk oluyo ve adet olacakmis gibi giren sancilar oluyo.. bunlarda beklenen adetten oncesi olustu. AMA halsiz kalma bas donmesi hissetme hcg artisindan da olabilir de suan hcg bile cok dusuk olmasi lazm o da seni etkilemez. Ben bas donmesi bulanti yasadigimsa bebek 5 bucuk haftalikmis degerim de ilk ogrendigimde 13.311 gibi baya yuksek bi rakamdi

Sende hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucagına alırsın inşallah, dediğin gibi bayağı erken benim için ama tanıdığım var bitane adet bitimindeki gün değerlendirmişler,sonrasında hep korunmuşlar.. Tek ilişki o günki ilişkiydi diyor yanlışı yok ise. Bende ondan duyunca böyle sizinde tecrübelerinizi almak istedim hayırlısı inşallah,yapmam gereken şuan sadece beklemek sanırım

O bekledigin belirtiler psikoljk canim.Soyle soyliyim yumurta takbi yaptryoken hersey mi kokar kokuyodu bana yok farkli agri oldu acaba belirimi herseyi didik didik ederdim.Hic beklemdgm anda hamile oldgumu ogrendim.cok sukur sizlerede saglikla.nasip.olsun.Hic bir belirti yasamadm hatta 2 gun vardi reglime yanma gibi agri yasadim.kasiklarimda dedim ki oncedn olsa kesin hamilelge yorardim goguslerim.sadece sisti hic aci olmdi 5.haftdan sonra basldi ufak ufak belirtiler mide bulantisi sabahalri vs.Tabi herkesn vucudu farkli beklenti icine girince beyinde cok yun oynuyor

Dediğin gibi sanırım canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin,bende ümitli değilim hayırlısı herkes için

Bende adetim bittigi gun hamile kaldim canim tabiki herkeste farkli belirti olabilit. Mesela ilk zaman hamileligim bilmeden oyle mide siskinligi oluyodu ki bulanti desen degil aclik desen degil garip biseydi.. sonra gogus sismeleri mantar akinti falan derken artti belirtiler.. suan bekle acele etme hem cok erken ogrenmek de iyi degil inan bana iyiki gec ogrendigim diyorum cok erken ogrenince surekli hastaneye git kan ver artiyomu seger derken cok stres. 10 gun gecti gittim kan verdm acilde muayenede gel dediler gittim.keseyi gordm geldim

Maşallah canım çok sevindim,rabbim kucagına almayıda nasip etsin dediğin gibi canım kişiye göre değişir geçen ay 4 gün geciktim kan aldır test yap derken nasip olmadı,bakalım hayırlısı bu ayada

Bebek dusununce korunmasiz iliski yasayinca regl gecikmesi 2 3 gun suren kaverengi lekeler yasadm bende hep hamilelige yorumluyodum.. artk belirti aramicam dedm.hatta burada bu arkadas suphe duyarken ben ona git tahlil yap bende de belirtiler var ama belirti aramak istemiyorum ya yktur diye yazilar yaziyodum kendimi .. o arkadasa derken hastanede ben buldum insallah hayirli sekilde en dogru vakitte olsun

Belli vakitler insanın aklında sadece bebek düşüncesi oluştugu için seninde dediğin gibi psikoljikte olabiliyor şuan yapmam gereken sadece beklemek,11 gün var henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…