• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri

İyi günler bugün regl olmam gerekiyor ama olmadim ya da yarin olucam en genç dün akşam gebelik testi yaptim negatif çıktı.
Yaklasik 4 5 gundur cok yogun gogus agrim var regl olacakmisim gibi bulantim ve sirt agrim var ama normal zamnlarda bu kadr yogun agrim olmazdi regl den once ve
Goguslerimde 4 gundur agrim var batma var bas agrimda keza ve kac gundur yorgunluk oluyor.kac defa basim donuyormus gibi oluyor normalde 12 den once uyumayan ben iki gundur11 de uyuyorum bi arada yogun gazim vardi.ve de gobek deligimden kasiklarima dogru inen bi cizgi var onceden hic yoktu

İyi günler bugün regl olmam gerekiyor ama olmadim ya da yarin olucam en genç dün akşam gebelik testi yaptim negatif çıktı.
Yaklasik 4 5 gundur cok yogun gogus agrim var regl olacakmisim gibi bulantim ve sirt agrim var ama normal zamnlarda bu kadr yogun agrim olmazdi regl den once ve
Goguslerimde 4 gundur agrim var batma var bas agrimda keza ve kac gundur yorgunluk oluyor.kac defa basim donuyormus gibi oluyor normalde 12 den once uyumayan ben iki gundur11 de uyuyorum bi arada yogun gazim vardi.ve de gobek deligimden kasiklarima dogru inen bi cizgi var onceden hic yoktu
Canım bu dediğin belirtiler hem reglde olabiliyor hem de hamilelikte .kaldı ki hiç belirti olmayabiliyor da.benim hamileliğimde uyku hali ve koku hassasiyeti haricinde hiçbir belirti yoktu.
Gebelik testlerinden evde yapılanlar daha geç sonuç verebiliyor.Sabah ilk idrarla yapılan testlerden daha iyi anlaşılabilir.
Bir iki gün sonra kan testi yaparsan daha net sonuç alabilirsin.
Konunu da yanlış yere açmışsın.Moderatörlere mesaj atarsan ilgili bölüme taşırlar belki oradan daha çok cevap gelir.

merhaba kızlar bu ay günde 2 tane klomen kullandım adetimin 11. günü çatlatma iğnem yapıldı adetime 5-6 gün var ama aşırı yorgunluk hissim var merdiven inip çıkamıyorum bacaklarım bacak kaslarım ağrıyor yatarken bile kolum bacağım çok ağrıyor hiç bir yerim tutmuyor geceleri çok idrara çıkıyorum gündüz çok az ayırt edemiyorum gündüz sıvı çok tüketiyorum bunlar belirtiler için erkendir belki ama halsizlik iğne etkisiylede olabilir mi

Back