Gebelik belirtileri var ama test negatif

sevdozdmr34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2024
11
0
29
Kızlar merhaba bende pkos mevcut iki aydır kulomen ve duphaston kullanıyorum en son 1eylülde rengl oldum 5şinci gün klomene başladım gün aşırı ilişki yaşadım 16tıncı gün duphaston içtim 5gün boyunca 10 gündür aşırı göğüs hassasiyeti ara ara mide bulantısı sırt bel agrısı iştah artışı kasık agrısı yaşıyorum ama test yaptım negatif çıktı bugun kan verdim negatif benim gibi olan varmı aranızda acaba çünkü eminim ilk defa böyle şeyler yaşıyorum geç döllenme vs şeylerde okudum burda bilgilendirirseniz sevinirim

Banada doktor duphastonu adet gecikmesi için verdi bende sizin gibi 1 eylulde oldum en son ancak duphastonu kullandığım 8. Günü kahverengi lekelenme başladı pembemsi kanda geliyor ancak tam adet gibi değil sizde böyle bir şey yaşadınız mi

Hayır üstelik çok yogun beyaz akıntım var adet oldum sanıp wc gidiyorum hiç böyle belirtiler yaşamadım daha önce bende klomen ve duphastondan şüpheniyorum onlarmı böyle hissettiriyor bana diye kafam çok karışık

Regl belirtileri olabilir birde sizi üzmek istemem ama psikolojik olarak hamile kalmak istediğimiz için vücut bize hamileymişiz gibi davranıyor kanda çıkmadıysa çıkmaz maalesef
Rengl belirtisi bende sadece bel agrısı oluyordu oyuzden bukadar kafam karıştı tabiki kanda çıkmadıgı için hamile olmadıgımın farkındayım ama bu belirtileri neden yaşıyorum anlamıyorum psikolojik olsa negatifleri gördüm geçmesi gerekiyor ama maalesef hala aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…