Arkadaşlar selamünaleyküm. Yardımcı olur musunuz. Yumurta takibi yaptırdım. 5 gün klomen kullandım . Sonrasında yumurta catlatma ignesi oldum. Ve doktor progestan verdi. Adetime 3 gün var. Bel ağrısı kasik ağrısı ara sıra karın ağrısı yaşıyorum. Sizce progestan fitil den dolayı mı bu sancıları çekiyorum. Progestan kullanan olup bu şekilde kasik ağrısı bel agrisi çeken oldu mu . Veya da hamile miyim. ? Hamileysem bu kadar erken belirtiler yaşar mıyım.?
merhaba bende progestan kullanıyorum,çok fazla akıntım ve kasık ağrısı cekiyorum,bat tarihim 21i bu kadar erken belirti olur mu yada yumurtlama sancısı mı cekiyorum bilmiyorum
Arkadaşlar selamünaleyküm. Yardımcı olur musunuz. Yumurta takibi yaptırdım. 5 gün klomen kullandım . Sonrasında yumurta catlatma ignesi oldum. Ve doktor progestan verdi. Adetime 3 gün var. Bel ağrısı kasik ağrısı ara sıra karın ağrısı yaşıyorum. Sizce progestan fitil den dolayı mı bu sancıları çekiyorum. Progestan kullanan olup bu şekilde kasik ağrısı bel agrisi çeken oldu mu . Veya da hamile miyim. ? Hamileysem bu kadar erken belirtiler yaşar mıyım.?
Bende progestan fitil kullanıyorum erken gebelik testi yaptım negatif cıkti ama hala adet olmadım kasiklarimda hareket edince sancı oluyor bu normal mi
Benimde bugün adetimin 3 . Günü 5 günü progesteron fitile başlıyacam ve 20 gün kullan dedi doktor bunu kullanırken hamile kalabilirsin dedi olmazSa adet olursun dedi iki dusugum var ne gibi şeyler oluyor fayda sağlar mı genelik için iyimi