• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik belirtileri kaybolan ama herşey yolunda olan

Tovlam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
15
7
1
33
merhaba arkadaşlar ;
ben hamile olduğumu fizikteki değişikliklerden hemen anlıyorum 1 düşük yaptım o zaman gece hiç uyuyamaz göğüsleirm şişer acırdı falan ama olmadı düşük oldu şimdide tekrar hamileyim 2 gün geçti test yaptırdım kanda 1783,4 idrarda iki çizgi çıktı ama doktor ultrasonda haklı olarak göremedi benim kafama takılan ise yine göğüs belirtim biraz geçmeye başladı ama kasıklar ağrımaya ara ara devam sizinde böyle olup herşey normal olan oldu mu ?lütfen bi fikri olan varsa paylaşsın :(:(:(:(:(:(

Bu belirtilere takılma kişiden kişiye değişir ki aynı kişide farklı hamileliklerde bile değişiyor
Bende ilk hamileliğimde göğsüm aşırı şişti agrı yaptı ikincisinde hiç agrı yoktu, bazıları hiçbirşey anlamadan 9 ayı bitiriyor, kalbini ferah tut sen sanırım düşük yaşadığın icin takıldın bu duruma, değerin gayet iyi günü gelince gidersin dr a görürsün Allah ın izniyle

Kaç hamilelik gecirdiniz?
Bütün belirtileri tanıyorsunuz vs..
Her hamilelik farklı olur. Her belirti herkeste görülmez.
Hani 4-5 hamilelik geçirdim hepsi aynıydı derseniz tamam da, aksi halde biraz sabredin :) Allah tamamına erdirsin

bu belirtilerin aynısı regl olurkende görülüyor zaten..daha çok yeni hamilesiniz benim 7. haftaya kadar hiç belirtim olmamıştı mesela..önünüzde koskoca 9 ay var..bu kadar evham yaparsanız geçmek bilmez zaman..rahat olun hamileliğinizin tadını çıkarmaya çalışın..sağlıcakla kuvuşun yavrunuza..

Sakin ol.
Bende hiç belirti olmadı.
Ne göğüs dolgunluğu, ne ağrı, ne bulantı. Hala da yok.
Çok rahat bir hamilelik geçirdim şimdiye kadar. (Hatta rahata öyle alışmak ki geçen hafta ya kesin doğuruyorum bu ağrı ne be dediğim şey alt tarafı bebeğin pozisyon değiştirmesi çıktı)
Kaç gün geciktin? Ben 5+4te kese 6+4te kalp duymuştum. Daha geç de olabilir. 4+ lardaysan hiiiç stres yapma değerin gayet iyi.
Sıkıntıya girmemek için hiç beta HCG baktırmadım ben. Sen de madem baktırdın iki gün sonra tekrar ettir 2 katı artış varsa keseyi görmeyi bekle.
Belirti arama herkes bir değil.

Ha bu arada bu hamileliğimde hiçbir şey hissetmedim. Testi bile 4 gün gecikmeyle niye regl olmadım ki acaba diye yaptım ama kimyasal gebelikte bariz hissettiğini iddia edebilirim. Halbuki bebek mebek hiçbir şey yok ama farklıydı o.

merhaba arkadaşlar ;
ben hamile olduğumu fizikteki değişikliklerden hemen anlıyorum 1 düşük yaptım o zaman gece hiç uyuyamaz göğüsleirm şişer acırdı falan ama olmadı düşük oldu şimdide tekrar hamileyim 2 gün geçti test yaptırdım kanda 1783,4 idrarda iki çizgi çıktı ama doktor ultrasonda haklı olarak göremedi benim kafama takılan ise yine göğüs belirtim biraz geçmeye başladı ama kasıklar ağrımaya ara ara devam sizinde böyle olup herşey normal olan oldu mu ?lütfen bi fikri olan varsa paylaşsın :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Benim 9.hafta tüm belirtilerim kaybolmuştu. Karnımdaki gaz şişkinliği bile gitmişti. 2 gün sabrettim sonra doktora gittim kesin kalbi durdu diye. Çok şükür gayet iyiydi, olabiliyor yani :)

Kaç hamilelik gecirdiniz?
Bütün belirtileri tanıyorsunuz vs..
Her hamilelik farklı olur. Her belirti herkeste görülmez.
Hani 4-5 hamilelik geçirdim hepsi aynıydı derseniz tamam da, aksi halde biraz sabredin :) Allah tamamına erdirsin
2 tane buda 3. olcak allahın izniyle o yüzden sordum

Benim 9.hafta tüm belirtilerim kaybolmuştu. Karnımdaki gaz şişkinliği bile gitmişti. 2 gün sabrettim sonra doktora gittim kesin kalbi durdu diye. Çok şükür gayet iyiydi, olabiliyor yani :)
allah bağışlasin seninkini de canım senin için sevindim benimde 2 hafta önce yani daha gebelik oluşurken farketmistim şimdi daha farklı geçiyor gibi anlayamadım

hamilelik belirtileri kişiden kişiye değiştiği gibi aynı kişinin farklı hamileliklerinde de farklı durumlar olabiliyor. bu kadar kendinizi dinlemeyin, akışına bırakın.

Adetle o kadar benziyorki ben anlamlandıramamıstım şahsen gebelik mi diye. Ha oldum ha olucam diye dusunuyordum. 10 gün geçti baktım hala olmuyorum test yaptim ogrendim. Ki aylardır beklenen bir bebekti. Ama umutlanacak bir belirtim yoktu çünkü arada da gecikiyordu.

allah bağışlasin seninkini de canım senin için sevindim benimde 2 hafta önce yani daha gebelik oluşurken farketmistim şimdi daha farklı geçiyor gibi anlayamadım

Sağol canım, senin bebeğini de Allah sana bağışlasın. Bu arada birdaha da hiç belirtim olmadı. Zaten ilk başlar da da sadece kasık ağrısı vardı. Hala Sıfır bulantı-kusma-baş dönmesi-akıntı.. Tekmeler olmasa hala hamile gibi değilim :)

Back