Evet cnm gebelik belirtisi olabilirarkadaşlar merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum
bende pko vardı geçen ay duphaston ve klomen kullandım bu ay duphaston kullanıyorum âdet olursam 3. günde klomen e başlıcam. Şu an adetime 9 gün var ama benim kasıklarıma kramp giriyor. Belime zaman zaman ağrı giriyor ve şişlik hissediyorum. Zaman zaman ateş basıyor ve 2 gündür çok fazla akıntım var. Aranızda bunları yaşayıp hamile kalan var mı bunlar hamilelik belirtileri mi çok merak ediyorum. Yardımcı olabilir misiniz. Çok heyecanlıyım adet günümü bekliyorum
Canm kişiden kişiye değişir umitlenme ama olabilir yaniyani bu kadar erken böyle belirtiler olabilir mi?şimdi ümitlenip te sonra üzülmek te istemiyorum
Cnm kullandığın ilaç neydiMerhaba benim de kistim vardi gecen ay adet düzenleyici ve hormon dengeleyici kullandım kontrolde kistten kurtuldugumu ogrendim. Bu ay da ilaç kullanmadım ancak adetime 10 gün kala aşırı kasık ve bel ağrısı vardi yani sizinle ayni belirtileri yasadim asiri ates basiyor. şimdi adetime 1 gün var heycanla bekliyorum. Umarım belirtilerimiz doğru yonderir cunku bu belirtiler hem adet hem gebelik belirtisi
Rica ederim 9 gün sonra güzl haberlerini paylaş insçok teşekkür ederim ilgin için
Cylo progynova ve dostinex ti sanirim prolaktin için bi ilacı iki adetCnm kullandığın ilaç neydi
Hmm bende bu ay ovulasyon testi yapıyorum ama 3 gündür pik görüyorum çok sıkıldımCylo progynova ve dostinex ti sanirim prolaktin için bi ilacı iki adet
senin adetine 1 gün kalmış artık test yapsan şimdi çıkmaz mı kiCylo progynova ve dostinex ti sanirim prolaktin için bi ilacı iki adet
Yapmak istemedim açıkçası önceki aylar o kadar çok yapıp negatif görünce umutlanmamak için çabalıyorum 1 gün sonra olmamış olursam yapacam inşallahsenin adetine 1 gün kalmış artık test yapsan şimdi çıkmaz mı ki
Daha önce hiç yapmadim ovulasyon testiHmm bende bu ay ovulasyon testi yapıyorum ama 3 gündür pik görüyorum çok sıkıldım
yani haklısın tabi mutlaka paylaş sonucunu inşallah hamilesindir sendeYapmak istemedim açıkçası önceki aylar o kadar çok yapıp negatif görünce umutlanmamak için çabalıyorum 1 gün sonra olmamış olursam yapacam inşallah
bende hiç ovülasyon testi yapmadım ama 2 aydır adetimin 9. gününde ve 14. gününde doktoruma gidiyorum vajinal ultrasonla bakıyorDaha önce hiç yapmadim ovulasyon testi
Inşallah teşekkür ederimyani haklısın tabi mutlaka paylaş sonucunu inşallah hamilesindir sende
Ben aylardır yapıyorum ama artık çok sıkıldım pcoslu olunca zaten hep pozitif ti ama 3 gündür pik görüyorum ama bi türlü çatlamadıbende hiç ovülasyon testi yapmadım ama 2 aydır adetimin 9. gününde ve 14. gününde doktoruma gidiyorum vajinal ultrasonla bakıyor
ben en son bu ay 14. günümde gittiğimde 2 tane 15×20 mm yumurtam olmuş hazırmış yani onlar da o yüzden de bi de üstüne bu şikayetler olunca çok heyecanlıyımBen aylardır yapıyorum ama artık çok sıkıldım pcoslu olunca zaten hep pozitif ti ama 3 gündür pik görüyorum ama bi türlü çatlamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?