- 26 Ocak 2020
- 31
- 26
- 18
- 27
- Konu Sahibi Siyahprenses
-
benım ki 10-15 günden önce mı ne başlamıştı belirtiler ama ben hamılelik düşünmediğinden hamıleleliğe yormadım tabı göğüslerim çok hassaslaşmıştı ve acıyordu adet olacak gibi ara ara yumurtalıklarım ağrıyordu onun dışında ödem olmaya başladı şişmeye başladım bırden kılo verırken ama ne kadar test yaptı isem negatif cıkmıstı regle 5 gün kala çok silik çizgi çıktı sonra kan verdım vs öyle öğrendımBen 7 eylulde catlatma ignesi oldum. BAT dundu acaba testi ne zaman yapsam garanti olur. Meme uclarimda hassasiyet ve arada bir kasiklarda agri oluyor bacaklara dogru vuran. Acaba ignenin yan etkilerini mi yasiyorum yokda adet mi yoksa hamilelik belirtileri mi? Gebelik varsa 10. Gunden belirtiler baslar mi meme ucu hassasiyeti gbi?
sizi uzmek istemem ama geceleri midem bulandiginda regl gelir benim.Merhaba arkadaşlar!
BAT' a 1 hafta var ve 3 gündür midem çok bulanıyor sabahları hatta dün akşamda oldu geçen hafta da çok karnım sancılandı test yapsam belli olur mu yoksa beklemeli miyim?
Rabbim saglik ve afiyetle buyutmeni nasip etsin cnm darisi basima ins.Benımk
benım ki 10-15 günden önce mı ne başlamıştı belirtiler ama ben hamılelik düşünmediğinden hamıleleliğe yormadım tabı göğüslerim çok hassaslaşmıştı ve acıyordu adet olacak gibi ara ara yumurtalıklarım ağrıyordu onun dışında ödem olmaya başladı şişmeye başladım bırden kılo verırken ama ne kadar test yaptı isem negatif cıkmıstı regle 5 gün kala çok silik çizgi çıktı sonra kan verdım vs öyle öğrendım ☺
İnşallah darısı basınızaRabbim saglik ve afiyetle buyutmeni nasip etsin cnm darisi basima ins.Aynen ben de cok guzel zayiflarken belim karnim sisti. Yarin adet gormezsem test alip pazar gunu yapmayi dusunuyorum.
Öyle mi diyorsunuz bugün de bulantım oldu şimdi yok amaMide bulantısı için çok çok erken
Erken dönem yumurtladıysanız ve tutunduysa belki kasık ağrısı falan olabilir ama adete 1 hafta kala genelde testlerde bile çıkmaz
Benim ilk kez oldu böyle. Regl olurken de şimdiye kadar hiç bir ağrım olmadı yaşamadım yani öyle şeyler desizi uzmek istemem ama geceleri midem bulandiginda regl gelir benim.
Ne güzel Allah hayırla kucağınıza almayı nasip eder inşaallahBenımk
benım ki 10-15 günden önce mı ne başlamıştı belirtiler ama ben hamılelik düşünmediğinden hamıleleliğe yormadım tabı göğüslerim çok hassaslaşmıştı ve acıyordu adet olacak gibi ara ara yumurtalıklarım ağrıyordu onun dışında ödem olmaya başladı şişmeye başladım bırden kılo verırken ama ne kadar test yaptı isem negatif cıkmıstı regle 5 gün kala çok silik çizgi çıktı sonra kan verdım vs öyle öğrendım ☺
Umarım öyledir çok teşekkür ederim bu ay ilk kez umutluyum ilk defa böyle bulantı filan oldu biraz heves ettim ama hayırlısı canımArkadaşım sana tavsiyem bedenini dinlememeye çalış. Bak ben sekiz ay boyunca neler yaşadım ne belirtiler hatta on gün adetim gecikti. Hah tamam şimdi tuttu gebeyim diye dolandım sonuç hep hüsran. Dağıt kafanı başka şeylere odaklan ve hiç ummadığın an bir anda kendini belli etsin. Umarım hamilesindir, umarım sen şanslı çıkarsın tatlım ama bu dediklerimi de bi kenarda tut
Bende aynılarını yaşıyorum canım, yaşadımda kaç ay. Hatta adetime bi gün var ve belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor göğüsleriöe bişiyler batıyor kaç gündür ama işte umutlanmak istemiyorum insan çok üzülüyor. Ama umarım sen hamilesindir bpşa çıkmaz. Allah gönlüne göre versinUmarım öyledir çok teşekkür ederim bu ay ilk kez umutluyum ilk defa böyle bulantı filan oldu biraz heves ettim ama hayırlısı canım
Amin inşaallah isteyen herkese içinde de bizlere sende hamilesindir inşaallah ben de çıkmayınca birşey çok üzülüyorum ağlıyorum ama inşaallah bu sefer vardırBende aynılarını yaşıyorum canım, yaşadımda kaç ay. Hatta adetime bi gün var ve belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor göğüsleriöe bişiyler batıyor kaç gündür ama işte umutlanmak istemiyorum insan çok üzülüyor. Ama umarım sen hamilesindir bpşa çıkmaz. Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?