- 25 Ocak 2023
- 701
- 290
Merhaba arkadaslar
Daha once gebelik gecirdigimde vucudumda olan degisiklikten hemen anlamistim fakat kurtaj olmak durumunda kaldim .
Daha once gecirdigim belirtilere benzer oldugu icin suphelendim bu sefer
Esim geri cekilme yontemi ile korundugunu zannediyor defalarca bu bir yontem degil desemde
Son adet tarihim 5 ocak
16 ocak22 -23 ocaga kadar iliski oldu her gun geri cekilme ile
Belirtiler yumurtlama vesonrasi 2 kere sicak basmasi oldu anlik ve gecti
Yumurlamadan itibaren kabizlik ve gaz
Sol kasik batmasi igne gibi bazen sag gazdan dolayi da olabilir diye dsunuyorum ama cogunluk sol
Ara ara bas agrisi
Hafif bi halsizlik
Bu gun baslayan meme ucu hassasiywti tisort giyerken ozellikle dokununca
Akintim sefaf ile beyazimsi gibi
Bir de limonlu su yapmostim surahiyi getirdim oturdum kokladim asiri keskin ve hos geldi bana
Isin tuhaf tarafi bir kac hafta once bebek emzirirken ama bebwgin emmedigini gogsumden sut aktigini gordum ruyam da .
( geri cekilmenin bir korunma yontemi olmadigini bildigimden her ay kuruntu yaptigim icin esim ciddiye almiyor usutmuaaundur diyor )
Deneyimlwrinizi paylqsir misiniz sizler de tesekkurlwr
Daha once gebelik gecirdigimde vucudumda olan degisiklikten hemen anlamistim fakat kurtaj olmak durumunda kaldim .
Daha once gecirdigim belirtilere benzer oldugu icin suphelendim bu sefer
Esim geri cekilme yontemi ile korundugunu zannediyor defalarca bu bir yontem degil desemde
Son adet tarihim 5 ocak
16 ocak22 -23 ocaga kadar iliski oldu her gun geri cekilme ile
Belirtiler yumurtlama vesonrasi 2 kere sicak basmasi oldu anlik ve gecti
Yumurlamadan itibaren kabizlik ve gaz
Sol kasik batmasi igne gibi bazen sag gazdan dolayi da olabilir diye dsunuyorum ama cogunluk sol
Ara ara bas agrisi
Hafif bi halsizlik
Bu gun baslayan meme ucu hassasiywti tisort giyerken ozellikle dokununca
Akintim sefaf ile beyazimsi gibi
Bir de limonlu su yapmostim surahiyi getirdim oturdum kokladim asiri keskin ve hos geldi bana
Isin tuhaf tarafi bir kac hafta once bebek emzirirken ama bebwgin emmedigini gogsumden sut aktigini gordum ruyam da .
( geri cekilmenin bir korunma yontemi olmadigini bildigimden her ay kuruntu yaptigim icin esim ciddiye almiyor usutmuaaundur diyor )
Deneyimlwrinizi paylqsir misiniz sizler de tesekkurlwr