Gebelik Belirtileri,Bhcg,ClearBue,

sidoma536134

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
6
0
34
Kızlarrr Selam .
En son reglm 28.Mart-31.Mart arasıydı . Sonraki regl'mi 30.Nisan olarak bekliyordum fakat olmadı yaklasık 11 gün hatta 13 gün geçikmem var. İdrarda gebelık testlerınde negatıf gorunuyordu. 06.Martta yani 7 gun gecıkmeden sonra kan testı yaptırdım . 0.58 cıktı. Clear Blue testındede cok net olmamakla pozıtıfın artısı gorunuyor. Hala regl belırtım yok . 10 senedır regl oluyorum bır kere göğüs sızısı hıssetmeden regl oldugumu hatırlamam acaba bu gecıkme neyın nesı ? Kanda yukselme yasanabılır mı ?

Doktoruma mail attim on gun sonra tekrarla kan testini dedi biraz gec yumurtladigin icin olabilir boyle seyler dedi . 4-5gun sonra tekrarliycam insallah guzel haber vardir . 18.sinde esimle birlikte olduk eger olduysa 18sinde dollenme baslamis olabilirmi acaba

Bugun kan tahlılını yenıledık. 6,44 cıuktı bhcg rahım duvarıda kalınlasmıs bakalım hayırlı haberı ne zaman alıcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…