Gebelik belirtileri bel ağrısı kasık ağrısı

mneeeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2022
7
2
33
Merhaba arkadaşlar benim adetim düzensizdir 30-70 gün arasında değişir her ay olma süresi doktora da gittim küçük kist dışında bir aksilik yok . Bir haftadır geçmeyen aşırı bir bel ağrısı kasık ağrısı yaşıyorum bu gün idrar testi yaptım ama negatif . İki gündür acayip uyku isteği var. Eşimle ayrı şehirlerdeyiz 28 Ekim- 16 Kasım tarihleri arasında yanyandık. Onun yanındayken ağrılarım başladı yumurtlama dönemini bilmiyorum malesef düzensizlikten . Normalde adet öncesi on güne yakın adet sancı çekerim şu an adet sancısı dışında göğüs şişliği aşırı derece de bel ağrısı ve kasık ağrısı var . Sizce hamile olabilir miyim ? Böyle bir durum yaşayan var mı?

Merhabalar gebelik belirtileri bahsettiğiniz belirtilerle çok benzerdir. İlave olarak akşama doğru karında şişkinlik hissi de oluyor bende. En garanti sonucu kan da görebilirsiniz hayırlı haberler almanız dileğimle ..

İdrarda çıkmayınca biraz bekleyeyim varsa da değer yüksek olsun en azından diye bir hafta daha beklemeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim cevabını için

Dün kahverengi bir lekenlenme oldu sonra durdu böyle olup adet olan var mı acaba ? Yoksa hamilelik belirtisi mi ? İdrar testinde çıkmıyor daha yeni mi oluşuyor

Merhaba kızlar benimde geçen ay kimyasal oldu sağ kasikta çok tuhaf ağrı gibi hissetmiştim ama bu ayda aynı yerde ağrım var gibi ama böyle bacakla bitisim yeri hatta bacağım da ağrıyor emin olamadım ağrıyan yer nere sizin nasil

Merhaba kızlar 3 yıllk evliym 4 aydır korunmuyoruz progesteron düşük çıkmıştı kanımda doktorm adet olursan gel tedaviye baslıcaz dedi geçen ay ve folik yazdı 16 gündür içiyorum ve bu ay adetim 5 gün geçti normalde çok düzenlidr 3 gündür de hafif hafif bazen yoğun kasık ve karın ağrısı gibi değişik bi ağrı yaşıyorm pnun dışında da gözlerim hep uykulu gibi acıyor hamile kalmadan buna benzer şeyler yaşayan varmı cevaplarsanız çok mutlu olurum

Merhaba hamile misiniz ? Geçen ay bende kimyasal geçirdim suan benimde bacağıma vuran şiddetli Kasık ve bel ağrım var. Acaba düşükten kaynakli mi diye düşünüyorum sizin yazinizi gördüm bir sormak istedim

Merhaba hamile misiniz ? Geçen ay bende kimyasal geçirdim suan benimde bacağıma vuran şiddetli Kasık ve bel ağrım var. Acaba düşükten kaynakli mi diye düşünüyorum sizin yazinizi gördüm bir sormak
Maalesef hamile degildim ama çok ağrım oldu belki de kimyasal gebelikten olabilir

Maalesef hamile degildim ama çok ağrım oldu belki de kimyasal gebelikten olabilir
Demekki ondan ya normalde adetime de daha var ağrılarım olunca tereddüt ettim geçmek bilmeyen bir kasik bel ve bacak ağrısı yaşıyorum cevaninjz için teşekkür ederim

Demekki ondan ya normalde adetime de daha var ağrılarım olunca tereddüt ettim geçmek bilmeyen bir kasik bel ve bacak ağrısı yaşıyorum cevaninjz için teşekkür ederim
Rica ederim benim reglim bittikten 2 hafta sonraya kadar kasiklarim ağrıdı ama tabiki ağrınız varsa doktora gitmenizi önlem acısından öneririmm

Progesteron hormonuna ne zaman bakildi acaba adetin 21. Gunu mu baktilar. Bende 21. Gunu baktircam da amh nize bakildi mi hsg cekildiniz mi bide Progesteron icin ne ilac verdi acaba

Progesteron hormonuna ne zaman bakildi acaba adetin 21. Gunu mu baktilar. Bende 21. Gunu baktircam da amh nize bakildi mi hsg cekildiniz mi bide Progesteron icin ne ilac verdi acaba
Progesteron için ilaç vermedi canım bide ben öylesine gitmiştim doktoruma hamile kalmak istiyorum diye rutin gittiğim gün adetime bi 12 gün vardi daha 1 Aralık da bakıldı progestorunuma düşük çıktı dedi adet olursan bu ay adetinin üçüncü günü gel tedaviye başlayalım düşüklüğü için onun dışında folik yazdı folik içiyorum o günden beri adetim geçti 4 gündür normalde gecikmez ve karın kasık ağrılarım halsızlıgım var ve foliğin de progesteron düzenleyici özelliği varmış bu arada

Nasil bi tedaviye baslayacagini soyledi mi acaba, benim hormonlarim iyi hsg de iyi esimin spermleride iyi. Bi tek progesteron a bakmamislar adetin 21. Gunu gel bakalim dediler bana da. Folbiol yazmislardi folik asit olarak . Ucretli alamam demistim

Nasil bi tedaviye baslayacagini soyledi mi acaba, benim hormonlarim iyi hsg de iyi esimin spermleride iyi. Bi tek progesteron a bakmamislar adetin 21. Gunu gel bakalim dediler bana da. Folbiol yazmislardi folik asit olarak . Ucretli alamam demistim
Canım benim onu söylemedi inan ki nasıl bi tedavi olacağını benim eşim de sperm sayımı iyi çıkmıştı bende de onda da normal hersey ama folik asit yazdıysa al kullan bence çünkü bir kac çocuğu olan çevrem de aynı şeyi söyledi gebelik öncesi alınması gereken bi vitamin

Folbiol kullanıyorum suan. Bide suya atilan tabletlerden aldim icinde c d folikasit b12 b6 demir cinko var onu içiyodum. Suan biraktim hsg sonra antibiyotik verdi doktor bi zarari olur diye

Ben kürtaj olduktan sonra bunu yaşadım hala daha yaşamaktayım doktoruna söyledim su içmediğin için ağrı olur bol bol su tüket dedi sizde yeterli su içiyorsunuz demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…