selam arkadaşlar 2 aydır pco yüzünden duphaston ve klomen kullanıyorum bir kaç gündür zaman zaman bel ağrısı ve kasıklarıma şiddetli bir şekilde kramp giriyor ve bir kaç gündür bazen süt kesiği gibi bazen sarımtrak akıntım var sürekli.Tabi bununla birlikte vajinamda kaşıntı oluyor dün doktorumu aradım vajinal mantar dedi ve bir hap bir de fitil verdi. Şu an adetime 8 gün var. Gebelik öncesi böyle belirtiler yaşayan var mı? Ben şu 8 günü nasıl geçiricem bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz
peki diğer belirtiler?Gebelikte mantar olur canım evet ama genelde 5.6. Aydan sonra. Yani mantar gebelik belirtisi değil maalesef
peki diğer belirtiler?
ayy allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKasıklarda batma , bel ağrısı, sarıya yakın akıntı evet hamilelik belirtisi canım. 21 haftalık oldum sarı akıntım hala var mesela
ayy allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
yani şu son 3-4 gündür hiç rahat değilim kasıklarımda çok batma oluyor bi de bel ağrısı ateş basması. Sende de olmuş muydu böyle şikayetler
hmm anladım teşekkür ederim ilgin için canımBenim tek belirtim ağızda metalik tattı canım birde bayılıyordum.
ama benim daha önce hiç bu kadar şikayetlerim olmamıştı beni de onlar aldatıyor zatenGeçen ay beyaz kremsi akıntım sarı akıntım adet olana kadar oldu. Bende hamılelik belirtisi diye sanmıştım ama yıne adet oldum. Sanırım adet gecıkmesınden önce bı belırtı olmuyor. Sürekli hamılemıyım dıye dusunup belırtı arayınca psıkolojık olarak kendnı hamile sanıyosun. Belirti aramadan adet gününün geçmesini beklemek en iysi sanırım.
Benim de sarı akıntım ve kaşıntım başladı test yaptım silik çizgi doktora gideceğim sanırım hamileyim
Merhaba hamileydim fakat kaybettim kimyasal olduMerhaba sonucunuzu merak ettim? Aynı belirtileri ben de yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?