• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik bakar misiniz

hemsiresena

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
65
7
16
28
Merhabalar size bir sorum olacak artık aklımı kaçırmak üzereyim temmuz ayında nişanlımla korunarak ilişkimiz oldu ters ilişki oldu boşalma olmadı temmuz ayından ekim ayina kadar 12 defa kanda beta hcg batırdım değerleri hep 0 larsa çıktı bir kez 1.17 çıktı ultrasona da girdim pcos hastasiyim cumku ilaçla düzenli olarak adet oluyorum iliskiden beri ama karnım sanki gittikçe büyüyor ve birşeyler hareket ediyor gibi hissediyorum beta da çıkmadan gebelik olur mu böyle bir ihtimal var mıdır gerçekten kafayı yiyecegim . Burda bebek isteyen herkese allah nasip etsin biliyorum böyle sorular almak sizi çok rahatsız ediyor ama bu bana iyi bir ders oldu yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

Olsa beta da çıkardı senin ki psikolojik ki ilaçla adet oluyomuşsun öyle kolay değil tam ilişki yol boşalma Yok. Söyleyim dedim ama belki bilmiyorsun dur test ilişki haram hakında hayırlısı olsun

Taa nisan ayında başlamışsin aynı soruyu sormaya. Bazı arkadaşlar çok da güzel cevap vermişler. Bu mesajını ilk defa gören de zannedecekki kız yaptı bi hata pişman oldu korkuyor neylesin. Sen maşallah her ay ters İlişki yasa yok elime bulaştı vajinami yıkadım içeri kacmismidir bilmem ne... geç bunları...okadar korkuyorsun yeme bu haltı yiyosan da evlenin kurtulun kızım zaten nisanlinmis.

Ters ilişkinin haram olduğunu, evli olsanız nikah düşürdüğünü ve zararlarını bilmiyor musun? Pes vallahi pes..

Beta da çıkmayan gebelik imkansız. Üstelik regl görüyorsunuz. Stres yapmayın.

Back